Potresna ispovest dečaka koga je otac silovao u Knjaževcu

Potresna ispovest dečaka koga je otac silovao u Knjaževcu: Terao me da otvorim usta i da gutam, povraćalo mi se, ali nisam smeo

„Mislio sam, bolje da pretrpim to nego da nas premlati. Bilo je mnogo grozno. Povraćalo mi se“, priča dečak

Jeste, tata mi je radio to. Tri puta to, a mnogo puta ono – priča dečak (13) iz Knjaževca koga je otac godinama prisiljavao na analni i oralni seks. 

Dečak kojeg je otac silovao u Knjaževcu, pokušao da se ubije u školskom dvorištu

Do pre izvesnog vremena, dečak je ćutao o svemu, ali je onda sve ispričao jednoj osobi koja je jezivu priču sina prijavila policiji.

– Ćutao sam i žmurio, povraćalo mi se, ali nisam smeo da pisnem. Govorio je da će ubiti i mene i mamu ako progovorim. Mislio sam da je bolje da istrpim, nego da nas premlati – počinje on potresnu priču.

Stvari su otišle toliko daleko da je dečak jednog dana u školu poneo nož i pokušao da se ubije.

– Želeo sam da se ubijem, uopšte me nije bilo strah da umrem. Strah me je bilo samo tate, da mi nikad više ne radi ono, da me nikad više ne prebija kaišem… – kaže tihim glasom i spuštenog pogleda.

Dečak trenutno sa majkom A. V. živi u kući njenog strica S. S. U Knjaževcu. Žena kaže da je pobegla od supruga pre oko godinu dana. U sigurnoj kući su proveli oko mesec dana, a onda joj je stric obezbedio utočište. Kaže da je sumnjala da se nešto dešava iza zaključanih vrata kupatila.

Dečaka je otac zaključavao u kupatilo, Foto-ilustracija: Freeimages/Stefan, Profimedia

– Ja se skinem, a on me prvo okupa celog. Onda mi sipa šampon na kosu i naredi da širom otvorim oči i usta. To sam mrzeo jer je bilo ljuto, pekla mi je oči sapunica, ali sam morao i da gutam penu. Prvi put kad mi je uradio ono, rekao je da će me prebiti ako pisnem. Ne bih ja ni glasa pustio, bilo me je mnogo strah. Tata bi mi ipak stavio ruku na usta za svaki slučaj. A kada me je terao na, znate, ono drugo, isto bi pretio. Rekao je da će ubiti i mene i mamu ako bilo kome kažem. Mislio sam, bolje da pretrpim to nego da nas premlati. Bilo je mnogo grozno. Povraćalo mi se. Žmurio sam. Neću više da pričam… – promuklim glasom, gledajući u pod, govori dečak.

Njegova majka kaže da kada bi pitala sina šta je radio sa tatom, ovaj bi samo odgovorio da se kupao.

– Bilo mi je sumnjivo što zaključava vrata. Posle mi je postalo sumnjivo što se toliko dugo zadržava dok kupa dete. Pitala sam ga, on je rekao da umuknem, da kao otac može valjda da okupa sina. Dete je kasnije plakalo kada je trebalo da uđe u kupatilo. Jednom sam čula strašan vrisak… Pitala sam muža šta je bilo, ali je rekao da je „malom ušla pena u oči“. Desilo se više puta da dečak nakon kupanja neprestano pljuje. Nisam znala, a trebalo je... – kaže majka.

Ona dodaje da nijednom nije videla čin silovanja, ali da sve veruje svom sinu.

– Želim mu da živi 100 godina i da ih provede u zatvoru i da mu tamo svaki dan rade ono što je on radio nama godinama! Moj sin je na psihijatrijskoj terapiji lekovima – kaže nesrećna žena.

Osumnjičenom ocu B. V. određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je od 2015. do 2016. u više navrata silovao sina dok ga je kupao.

(Telegraf.rs/Alo/Informer)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *