POTRESNA ISPOVEST OCA MILOŠA MILEUSNIĆA (24) KOG JE MUČKI USMRTIO NEĐELJKO ĐUROVIĆ: Zašto nije UBIO nekog ko mu je kriv?!

Sudbina Goran Mileusnić, otac studenta kog je zimus na Zvezdari mučki ubio Neđeljko Đurović (28), već devet meseci ne prestaje da se pita zašto je doživeo ovakvu tragediju

Kad god dođem kući, očekujem da vidim sina, da je tu. A njega nema. Onda odem na groblje, isplačem se i pitam se zašto se sve ovo dogodilo. Gledam ljude koji prolaze ulicom. Svi oni žive, idu dalje. Ja stojim u mestu, ni živ ni mrtav. Porodica mi je osakaćena. S prazninom u grudima…

Ovim potresnim rečima započeo je za Kurir svoju tragičnu ispovest Goran Mileusnić, otac Miloša (24), studenta iz Čačka, kog je u januaru ispred zgrade u kojoj je privatno stanovao, u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari, brutalno, mučki i bez ikakvog razloga ubio Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca.

Ubica je, podsetimo, kobnog 27. januara izašao naoružan nožem iz svog stana u obližnjoj Banjskoj ulici rešen da, kako je sam kazao na saslušanju, ubije nekog zbog „sopstvenog besmisla“. Ubrzo je naleteo na Mileusnića, koji se uputio ka stanu svoje devojke, i izbo ga nasmrt.

Izvor/Foto: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *