POTRESNA ISPOVEST SUZANE MANČIĆ: Izgubila sam četiri bebe!

Voditeljka Suzana Mančić je otkrila najveću tajnu iz svog privatnog života – da je u mladosti izgubila četiri bebe. Najpoznatija „loto devojka“, pre nego što je 1992. rodila stariju ćerku Teodoru, imala je pobačaje, jedan abortus, a jednom je rodila i mrtvo dete.

– Prvu bebu sam izgubila odmah na početku trudnoće, u trećem mesecu. Tada se ispostavilo da imam dvorogu matericu, koja je preduslov za probleme i prekide trudnoće – ispričala je Mančićeva za magazin „Helou“ i dodala da je drugi put ostala bez deteta greškom lekara:

– Kada sam zatrudnela drugi put, u drugom mesecu sam doživela komplikacije i doktor je izvršio kiretažu. Posle nekog vremena sam otišla sa Biljom Jeftić i Aleksandrom Ilićem na muzički festival u Južnoafričku Republiku. Treće večeri boravka u Johanezburgu probudila sam se u lokvi krvi. Uhvatila me je panika hoću li umreti. Odveli su me u jevrejsku ginekološku kliniku, gde mi je doktor uradio ultrazvuk i shvatila sam da sam imala blizanačku trudnoću i da je drugi plod preživeo kiretažu. To dete sam izgubila u četvrtom mesecu trudnoće u Beogradu u strašnim bolovima i mukama.

Ipak, Mančićevoj je najteže bilo kada je rodila mrtvo dete:

– Poslednju bebu izgubila sam u šestom mesecu trudnoće. Tada sam se zapravo porodila, ali mi je lekarka odmah posle porođaja rekla: „Nemojte se nadati.“ Dete nije preživelo, nije imalo dovoljno razvijena pluća. Najstrašnije je bilo kada su mi doneli da potpišem umrlicu. To je bilo surovo – iskrena je voditeljka.

Izvor: Informer.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *