POTRESNE SCENE NA ISPRAĆAJU UBIJENOG ADVOKATA: Sahranjen Ognjanović, suprugu Sanju držali da ne padne!

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović koji je ubijen ispred zgrade na Novom Beogradu u subotu uveče, sahranjen je danas na Novom groblju.

Poslednjem ispraćaju prisustvovali su brojni članovi porodice, prijatelji i kolege, koji su uprkos kiši koja je lija kao iz kabla, došli da se oproste od ubijenog Ognjanovića.

Ognjanovićeva supruga Sanja Papić sve vreme je stalaja nemo pored kovčega i plakala, dok ju je dvoje ljudi pridržavalo. Misica je u kapeli sve vreme držala sliku ubijenog muža.

Do nje su stajali sin Petar, prva Mišina supruga Nina, a okolo njih porodica Bojović.

Mišin kolega advokat Branislav Tapušković posle opela je održao emotivan govor za preminulog prijatelja.

Pred početak opela, porodici je saučešće izjavio Ognjanovićev prijatelj, advokat, Momčilo Bulatović koji je bio u pravnom timu Slobodana Miloševića u Hagu.

Saučešće su izjavili advokati Borivoje Borović koji je došao sa svojom ćerkom Irenom,Zdenko Tomanović, Zora Dobričanin, Branislav Tapušković, Svetozar Vujačić, Nikola Nikolić, Božo Prelević, kao i košarkaška legenda Zoran Slavnić, manekenka Katarina Rebrača, voditeljka Maja Žeželj, Vesna Da Vinča.

Porodici je izjavio saučešće i poznati zlatar Nebojša Bojović, brat od strica Luke Bojovića.

U dugačkoj koloni ispred kapele u redu da izjavi saučešće bila je i druga žena Miše Ognjanovića, Natalija Mihić sa kojom ima sina Mihaila (9).

Podsetimo, Dragoslav Ognjanović, poznati advokat koji je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji, ubijen je u subotu uveče u Ulici antifašističke borbe.

U pucnjavi je u ruku ranjen i njegov prvi sin Petar (26). Prema rečima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao: „Tata, tata!“.

Ognjanović je zastupao je mnoge javne ličnosti poput Luke Bojovića i Slobodana Miloševića. Bio je otac troje dece.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *