POZITIVAN JE: Estrada i porodica Joksimović u panici jer je on oboleo od korone!

Kako prenose domaći mediji, Bane Obradović poznati menadžer obolelo je od korona virusa i trenutno se nalazi u Kliničkom Centru Srbije.

Prema pisanju domaćih portala njegovo stanje je za sada stabilno, a nakon što je imao visoku temperaturu, Bane je testiran na koronu, nakon čega je zbog jake upale pluća smešten na odeljenje pulmologije.

Njegov srednji sin nalazi se na Sajmu i oseća se dobro. On čeka dodatni test, nakon kojeg će najverovatnije lečenje nastaviti kod kuće. Najstariji naslednik poznatog menadžera nalazi se u svom stanu u izolaciji i čeka rezultate testa, prenose domaći mediji.

Banetova supruga Jovana i najmlađi sin se osećaju dobro i zahvaljuju svima na podršci.

„Bane se nalazi u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Želela bih ovim putem da se zahvalim medicinskom osoblju Kliničkog Centra Srbije, odeljenju Pulmologija koji su uložili napore da Bane bude bolje. Takođe želim da se zahvalim svim prijateljima, porodici i kumovima koji ovih dana brinu i pomažu da Bane iz ove situacije izađe kao pobednik i što pre se vrati normalnom životu. Takođe bih želela da se zahvalim medijima i zamolim na razumevanju da u ovom trenutku ispoštuju privatnost porodice“, navela je Jovana Obradović za jedan domaći portal.

Poznato je da je u kontatu i da sarađuje sa brojnim javnim ličnostima među kojima su Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik i drugi. On je takođe i kum Željka Joksimovića. Verujemo da su poznate ličnosti zabrinute za njega i njegovu porodicu.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *