Poznata pevačica SLOMILA OBE NOGE, mora hitno na operaciju

 Srbija Danas

UŽAS! A oporavak će trajati do DVE GODINE

foto: instagramprintscreen/katiepriceJako loše vesti za pevačicu..

Kejti Prajs će ove nedelje imati hitnu operaciju na svojim slomljenim nogama nakon što su lekari povredu proglasili ozbiljnom. Pevačica se povredila za vreme odmora u Turskoj i trenutno mora da nosi dve posebne čizme i da hoda uz pomoć kolica.

Proces njene operacije je hitno ubrzan i pevačica posle same operacije neće moći da hoda minimum šet nedelja. Kejti Prajs je jako očajna zbog svog stanja ali se nada da će što pre da dođe do operacije kako bi mogla da krene da se oporavlja.

Njen predstavnik za medije je izjavio:

Mogu da potvrdim da su pripreme u toku kako bi se osiguralo da sledećih nekoliko nedelja bude sve spremno za oporavku posle operacije.

Prošle nedelje Kejti je posetila svog hirurga na klinici u zapadnom Londonu. Nakon toga, Kejti je na svom Instagramu objavila da je upravo dobila „razorne“ vesti.

Međutim, otkriveno je da njen oporavak može potrajati i do dve godine – a ona možda neće hodati šest meseci.

Jedan od izvora za medije je izjavio:

– Lekari kažu da neće moći da hoda šest meseci. Potrebna joj je velika operacija stopala što je gore nego što je iko shvatio. Oporavak bi mogao da traje do dve godine. Čak neće ni hodati sve do 2021. Stvarno je uznemirena i ne može da veruje da je ovo tako lose.

Kejti je aludirala na loše vesti na Instagramu, napisavši:

– Upravo sam završila sastanak sa svojim savetnikom i hirurgom o nogama. Posle dodatnih pretraga, vesti su apsolutno pogubne.

Nakon dvočasovnog sastanka sa konsultantom, Kejti je izgledala sumorno dok je napuštala kliniku. Objasnila je kako se povreda dogodila u drugom postu na društvenim medijima, nazivajući je „glupom malom nesrećom“.

– Trčala sam i preskočila zid, jer je bila mala prečica i nisam stvarno procenila visin – rekla je Kejti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *