Predao se nasilnik koji je pretio da će ubiti suprugu i sonove

Novopazarac E.A. (65) koji se zaključao u porodičnoj kući preteći da će ubiti suprugu i sinove, predao se danas posle gotovo 13 sati pregovora sa policijom, potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
MUP je naveo da je u toku pretres njegove kuće jer, prema izjavi sinova, poseduje pištolj.

E.A. će biti doveden u prostorije Policijske uprave Novi Pazar, a o svemu je obavešteno Više javnog tužilaštvo u tom gradu.

Sinovi E.A. sinoć oko 22 časa prijavili su policiji da im otac preti, posle čega su na lice mesta izašli policijski službenici.

Prema saznanjima radija Sto plus, drama u kući u ulici Vuka Karadžića, nedaleko od Gimnazije i Državnog univerziteta u Novom Pazaru, počela je kada su sinovi pozvali policiju jer im je otac pretukao majku, a nakon dolaska policije E.A. se zaključao i zapretio da će ubiti članove porodice, a potom izvršiti samoubistvo.

Oko dva sata posle ponoći E.A. je pustio suprugu i sinove, ali je on odbio da se preda, preteći da će izvršiti samoubistvo.

Kako nezvanično saznaje radio Sto plus, E.A. je i pre dvadesetak dana hapšen zbog nasilja u porodici, a pojedini lokalni mediji su preneli da je policija tada u njegovoj kući pronašla veću količinu oružja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *