Predator iz Bora ponovo bludniči: Perić izašao iz pritvora, pa krenuo u lov na maloletnice!

Branko Perić (60) iz Slatine, doskorašnji zamenik gradonačelnika Bora, izašao je nedavno iz pritvora, u kom je bio od decembra jer je snimljen kako ljubi i pipka 15-godišnju D. D.!

Perića hapšenje, po svemu sudeći, nije opametilo, jer je i po izlasku iz pritvora ostao u kontaktu sa brojnim maloletnicama na društvenim mrežama!

Na Instagramu čak redovno lajkuje i fotografije devojčice zbog koje je uhapšen!

Kako smo saznali, pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Boru u toku je postupak protiv Perića, koji se tereti za krivično delo polno uznemiravanje, za šta mu preti od tri meseca do tri godine zatvora.

– Tužilaštvo je završilo sa ispitivanjem osumnjičenog Perića i svih svedoka, i naloženo je da se obavi psihološko-psihijatrijsko veštačenje maloletne D. D. Perić je nakon toga pušten da se u daljem postupku brani sa slobode – kazali su u tužilaštvu.

Perić je, prema pisanju medija, nakon izbijanja skandala s maloletnicom u decembru dao ostavku na funkciju zamenika predsednika opštine Bor. Međutim, Aleksandar Milikić, predsednik ove opštine, rekao nam je juče da je Branko tada zapravo uzeo godišnji odmor i da ga od tada nije video.

– Perić se nije pojavio u opštini od početka istražnih radnji. Tada je uzeo godišnji odmor. Da li sada dolazi u zgradu opštine na bilo kakav posao, ja nisam upoznat – kazao nam je Milikić.

Koliko je Branko Perić sklon devojčicama, vidi se i po njegovom Fejsbuk profilu. Među stranicama koje prati i koje lajkuje su „Seksi cure“, „Mlade i zgodne“, „Svi mi koji volimo raspust“, „Hot fitnes“, „Lepe devojke“, „Zgodne devojke sa Fejsbuka“…

Perić, inače, na svom Instagram profilu prati oko 160 osoba, među kojima je većina ženskog pola. Najveći broj tih devojaka je mnogo mlađi od njega, a ima i maloletnica. Među tim devojčicama je i D. D. (15), zbog koje je uhapšen početkom decembra. On joj redovno lajkuje fotografije, ali i ona njemu.

Pokušali smo da kontaktiramo sa bludnim funkcionerom, da ga, između ostalog, pitamo i da li se viđao sa D. D. nakon izlaska iz pritvora, ali svi njegovi brojevi telefona koji su poznati našoj redakciji bili su isključeni.

Podsetimo, šokantne slike na kojima se vidi kako Perić ljubi i grli D. D., o kojima je danima pričao Bor, ali i cela Srbija, objavila je početkom decembra sama devojčica na svom Fejsbuk profilu, verovatno da bi se pohvalila kako je bliska lokalnom funkcioneru. Po savetu starijih, te slike je ubrzo uklonila, ali su se one već uveliko „delile“ među Boranima, pa više niko nije mogao da spreči bruku. Usledila je salva kritika na račun Perića, ali i pretnje sakaćenjem i kastriranjem.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *