Predsednik Vučić je bio u pravu: Albanci u Prištini spremaju ZLO!

Sednica tzv. Vlade Kosova čiji je premijer u ostavci Ramuš Haradinaj otputovao u Hag biće održana sutra.

Kako saznajemo, dnevni red sednice je odavno poznat, a dobili smo i ekskluzivnu fotografiju zvaničnog dokumenta na kome su utvrđene teme o kojima će biti reči.

Sada je postalo sasvim jasno da je Haradinaj zvanično podneo ostavku, ali u suštini nastavlja da vlada na teritoriji južne srpske pokrajine.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić raskrinkao je farsu oko odlaska tzv. premijer Kosova u Hag.

Vučić je dan nakon Haradinajeve ostavke održao konferenciju za novinare na kojoj je objasnio da će Haradinaj otići u Hag samo kurtoazno, a da će se potom vratiti kao heroj na Kosovo.

  • Sve je to predstava – rekao je tada Vučić.

Predsednik Srbije je nakon završenog saslušanja u Hagu istakao da Srbi ne treba da očekuju da će im neko doneti pravdu.

Srpska suza nije imala i neće naći roditelje, odgovorio je Vučić.

  • Nemojte da sanjamo snove kako će neko da nam donese pravdu, nije nam je donosio do sad, neće nam je doneti ni ubuduće. Nego, kada će taj koktel koji organizuju u Hagu, Haradinaj i ostali? Da još malo popriča sa njima kako se namučio. Težak je taj let bio od Prištine do Beča i Haga – kazao je Vučić.

Predsednik dodaje da onda shvatite da su pravo i pravda umrli.

  • Mi Srbi treba da zaboravimo i ne računamo na pravo i pravdu koji će neko drugi da nam donosi i određuje, mi moramo da se izborimo za bolju, snažniju i jaču Srbju i bolju budućnost. I da prećutimo mnoge stvari, ali da počnemo da govorimo i kada počnemo govorimo da ne ugrožavamo svoju budućnost – istakao je Vučić.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *