Predstavnik Crne Gore na Eurosongu SRAMNIM VICEM skandalizovao CELU EVROPU!

Crnogorski predstavnik na „Evroviziji“ se izvinio zbog neumesne šale na račun dece sa invaliditetom.

Vanja Radovanović izvinio se zbog šale na račun dece sa invaliditetom na konferenciji za štampu u Lisabonu, održanoj uoči nastupa na evrovizijskom takmičenju.

Od Radovanovićeve šale ogradilo se i rukovodstvo Radio Televizije Crne Gore (RTCG), kvalifikujući je kao neprihvatljivu i neumesnu, prenosi „Beta“.

Crnogorski pevač je na konferenciji za štampu, na kojoj se predstavljao novinarima upitan da ispriča šalu, rakao:

– Znate šta slepa i gluva deca dobijaju za Božić? Rak – rekao je Radovanović, a šokantan snimak pogledajte OVDE.

Radovanović je rekao da je njegova šala neukusna i neumesna i da se najiskrenije izvinjava svima koje je uvredio.

– Šalu sam, pre svega, loše interpretirao. Njen autor je komičar Riki Džervejs i odnosi se na decu sa kancerom. Ja sam čovek koji ima dvoje dece i bolna iskustva sa bolestima poput kancera i nikada se ne bih šalio na uvredljiv način s tim, da bih bilo koga povredio – kazao je Radovanović, a preneli su podgorički mediji.

Direktor Televizije Crne Gore Vladan Mićunović ocenio je šalu predstavnika Crne Gore na Evroviziji kao neprihvatljivu i poručio da novinari, urednici i rukovodstvo RTCG ne žele da umanje taj događaj, niti dele takve vrednosti.

– Ovo što smo videli je neumesno, neprimereno, neprihvatljivo i ne odražava stav rukovodstva i novinara Javnog servisa. Žalim zbog toga i nadam se da će Vanja Radovanović, koga znam kao korektnog i vaspitanog čoveka, naći način da objasni ovu situaciju i da se odredi prema svemu tome – rekao je Mićunović.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *