PRESEDAN U ISTORIJI: Milu se spremaju rešetke, posle ovog poteza bankara nestaće iz života Crne Gore!

Predsednik „Atlas grupe“ Duško Knežević, za kojim je Crna Gora raspisala Interpolovu poternicu zbog navodnih finansijskih malverzacija, potvrdio je da će danas podneti krivičnu prijavu protiv Mila Đukanovića, predsednika države i lidera najuticajnije vladajuće stranke DPS-a.

Knežević je podgoričkom portalu „In4s“ rekao da će krivičnom prijavom Đukanovića optužiti da je „vođa organizovane kriminalne grupe“.

– Da, podnosimo krivičnu prijavu – kazao je Knežević za „In4s“.

On je ranije rekao da je njegov advokatski tim pripremio „pravne radnje prema Đukanoviću i njegovoj familiji“.

– To će sigurno izazvati veliki politički zemljotres u Crnoj Gori, jer će to biti prvi put da neko podigne krivičnu prijavu protiv predsednika države da je vođa organizovane kriminalne grupe – istakao je Knežević.

On je upozorio ljude u tužilaštvu i sudstvu da „dobro vode računa šta rade i ko učestvuje u montiranim procesima i nameštanju dokaza i izvođenju lažnih svedoka“.

Knežević se nada da će njegov postupak dodatno motivisati ljude da izađu na proteste.

Predsednik „Atlas grupe“ je ocenio da bi odlazak Đukanovića sa vlasti bio spasonosan za Crnu Goru, preneo je portal „In4s“.

Inače, Đukanović je u više navrata do sada negirao sve optužbe koje je na njegov i račun njegove porodice izneo Knežević.

Đukanović je u sinoćnjem intervjuu za RTCG pozvao građane koji učestvuju na protestima da budu oprezni kako njihove ideje ne bi bile zloupotrebljene u političke svrhe.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *