PRETI JOJ OPASNA TUŽBA: Striptizeta u ozbiljnom problemu zbog napuštanja „Zadruge“!

Striptizeta Branka Blek Rouz napustila je svojevoljno rijaliti „Zadruga“, zbog čega bi mogla da snosi ozbiljne posledice.

Tim povodom oglasila se TV Pink, čije saopštenje prenosimo u celosti:

“Povodom samovoljnog izlaska Branke Blek Rouz iz kompekasa ‘Zadruga’ i zbog grubog narušavanja pravila i zakona koji važe u ovom rijalitiju, upravni odbor Pink Media Grupe je doneo, na sednici održanoj u subotu 9. septembra u 17 sati, sledeće zaključke:

Branka Blek Rouz će biti suočena sa pravnim posledicama i aktiviranjem člana 5. ugovora potpisanog između svih igrača i produkcije, zbog nepoštovanja i grubog narušavanja pravila rijaliti programa ‘Zadruga’ proisteklih iz gore pomenutog člana. Ukoliko se ispostavi da Branka Blek Rouz nema ovaj novac, tražićemo od nadležnih sudskih institucija blokodu svih Brankinih računa do izmirenja ove ugovorne obaveze!

Takođe, Pink Media Grupa će sprovesti sve pravne radnje kako bi se sproveo krivični postupak zbog iznošenja kleveta, ali i neistinitih i lažnih informacija. Pink Media Grupa će povesti i postupak za naknadu štete zbog davanja lažnih i netačnih informacija u srpskim medijima koje Pink Media Grupi prave ogromnu štetu!

Pravni tim Pink Media Grupa će podneti i krivičnu prijavu protiv Branke Blek Rouz za zlostavljanje i nasrtaje na pripadnike bezbednosnih službi koji su profesionalno obavljali svoje bezbednosne zadatke!

Branka Blek Rouz treba da zna da u ovoj državi postoje pravosudne i druge institucije, a ne samo šipka u noćnom klubu i kriminalne pretnje koje je sprovodio ovaj učesnik!

Upravni odbor Pink Media Grupe.“

Izvor: Alo

Foto: Fejsbuk

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *