PRIPADNICI BELIVUKOVOG KLANA SKLANJAJU PORODICE! Nestala Veljina trudna žena, Mare preselio roditelje, BOSKETOVA RUSKINJA ŽIVI U STRAHU!

Ekipa Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja, i njegove desne ruke Marka Miljkovića, navodno strepi od napada škaljaraca i zbog toga su naredili svojim porodicama da se sklone

Članovi klana od hapšenja u februaru ne samo da strahuju zbog suđenja već se, kako se navodno saznaje, ozbiljno plaše i za članove svojih porodica. Tom strahu u prilog ide i sve do sada viđeno za vreme rata „škaljaraca“ i „kavčana“, tokom koga odmazda članova porodica nije ništa neuobičajeno.

Iselili se iz svojih kuća
Zbog toga su gotovo svi visokopozicionirani članovi ove kriminalne organizacije iselili svoje porodice na druge lokacije.

Tako je zloglasni Marko Miljković (30) iz porodične kuće u Krnjači svoje roditelje preselio u dobro obezbeđenu kuću na Zvezdari, koju zovu „mala Šilerova“.

Miljkovićevi roditelji, kako piše ovaj medij, nisu zatečeni u kući u Ulici Grge Andrijanovića.

– Nema tu nikog. I niko ne dolazi – dobacio je komšija iz ulice, ali nije više želeo da priča.

Vilu koju je gradio s Veljom prepisao ocu.

Kako se saznaje kuću je, od momenta kada je Miljković uhapšen, povremeno obilazio njegov otac Milorad. Skromna kuća vodi se na Maretovu majku, dok je vilu u Čačanskoj, koju je gradio zajedno sa Veljom Nevoljom, prepisao na oca.

Da dugo nikad nije dolazio, vidi se i po pošti koju se nakupila, ali i zarđalom poštanskom sandučetu i ulaznoj kapiji. Maretova porodična kuća nalazi se u blizini kanala, punog žabokrečine, u čijem je nastavku i porodični dom braće Miloša (37) i Marka Budimira (33), zvanog Buda.

Inače, kada se u kraju upita za Maretovu ulicu, stanari iz kraja odmah kažu: „Je l’ tražite Miljkoviće?“, ali se ne upuštaju u dalju priču.


Kuća strave u Ritopeku

Veljina žena nestala, Bosketova Ruskinja živi u strahu
Iz zemlje je navodno nestala i Bojana, Belivukova supruga, za koju se priča i da je trudna.

– Navodno se preselila u Grčku i ne misli da se vraća. Ona je živela u stanu od 82 kvadrata u luksuznom kompleksu na Zvezdari – kažu dobro upoznati izvori.

U istom kompleksu stan ima Vlado Draganić (47), zvani Boske, vlasnik „kuće smrti“ u Ritopeku, ali se nekretnina vodi na ime njegove druge supruge, koja je inače Ruskinja.

– Kuću od 300 kvadrata u naselju Livadice 3 sagradio je 2003. godine, ali ju je prodao Belivuku za 136.000 evra. Međutim, nije uspeo da je prepiše na njega. Od tih para je kupio stan u zgradi u kojoj je i Belivuk.

Draganićeva supruga nedavno je viđena u gradu sva uplašena, sa dve male ćerkice. Ona govori srpski, a njeni poznanici kažu da nije znala kakva zla on čini. Ona i deca su bili u stanu kada je SPBOK uleteo da ga uhapsi – kaže dobro upućen izvor.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *