Priručnik za Rokenrol Ivana Bajovića

Debitantsko književno izdanje-Priručnik za rokenrol, koje je dobilo drugo izdanje je esencencija te ideološke, urbo prozno-pesničke vizije, pa i šablonskog kalupa. Iako rokenrol ljubitelji, autori, kao i pisci, muzičari i sva logistika iz te branše pokušavaju da budu svoji, jedinstveni, oni se -što je neverovatno ali istinito -uklapaju u nju, donekle ograničenu šemu života i bitisanja, nesvesni svoje pozicije. Ova dobra knjiga Ivana Bajovića upravo govori o tome.

Knjiga je prevedena na engleski jezik za Američko tržište, a biće u izdanju kulturnog Centtra Maribor. Uskoro za sve ljubitelje rokenrol urbopoetike nastavak romana PRIRUČNIK ZA ROKENROL – ČOVEK SA DRUGE STRANE!
Urbani prozni i pesnički artist, Ivan Bajović Bajke, sprema dugosvirajuću CD kompilaciju sa rock bendovima koji u studijima usnimavaju svoju autorsku muziku na njegove stihove. Do sada, od mogućih 7 pesama u knjizi, koji prate radnju samog romana, Ivan Bajović je sa razlogom ponosan što su se u startu njegovom pozivu odazvala već tri benda i jedan vrhunski umetnika. A oni su: BALKAN REWIVAL, SCHOOL BUS i reditelj filma LIMUNOVO DRVO, BRANKO RADAKOVIĆ.

Branko Radaković – LJUDI U BELOM LINK

 

Milan B. Popović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *