Probala sam sa dečkom pozu strastvena pereca! I provela se KAO NIKAD u životu!

U početku mi je poza „strastvena pereca“ delovala neizvodljivo, ali vrlo zanimljivo. Delovalo mi je da tu ne može da bude puno zadovoljstva, ali pošto ima puno dodira, mislila sam da bismo i dečko i ja mogli da uživamo u njoj, makar za zagrevanje.

Poza koju treba da zauzmemo je na kolenima, pri čemu svako od nas treba da podigne suprotno koleno. Onda se praktično klatimo u istom ritmu i tako vodimo ljubav.

Dakle, jedne večeri, dok sam bila u kuhinji, dečko mi je prišao i počeo da me ljubi. Krenulo je da biva sve strastvenije, i u jednom trenutku je on kleknuo na pod. Kleknula sam i ja i tada mi je na pamet pala ova poza. Opisala sam mu je i pristao je da je isprobamo.

Dok smo se tako njihali, odjednom mi je pred očima iskrsla slika mene i mog bivšeg dečka dok smo vodili ljubav na kolenima, ali ne u pozi strastvene perece. Nikako nisam mogla da skrenem misli s toga, pa sam, zbog osećaja krivice, počela da ljubim vrat svog dečka kako bih mu izbegla pogled. Onda sam se osećala krivom što ga ne gledam, pa sam počela da gledam u njega bez treptanja. Ali šta god da sam radila nikako nisam mogla da skrenem misli sa bivšeg dečka.

U očajničkom pokušaju, skoncentrisala sam se na svaki osećaj koji sam imala, ruku mog dečka na mojoj zadnjici, na njegove poljupce i trljanje njegovih prepona o moj klitoris. I baš tada je postalo sjajno.

I baš kada sam počela da razmišljam o tome, usledio je najjači klitorisni orgazam koji sam ikad imala. I tada sam shvatila da će ovo biti jedna od mojih omiljenih poza jer je savršen miks kontrole i potčinjenosti. Mom dečku i nije bilo toliko prijatno, jer nije moglo da dođe do duboke penetracije, ali meni je bilo sjajno, i od tada redovno upražnjavamo ovu pozu – meni za dušu!

Izvor: Womenshealthmag.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *