PROFESORKA HEMIJE TVRDI: SILOVANA SAM U RIJALITIJU!

Učesnica rijalitija „Parovi“ Smilja Janković tvrdi kako je kolega iz vile, Nikola Strahinjić poznatiji kao Poštar, silovao, saznaje ekskluzivno „Afera“.

Sam čin silovanja, za koji profesorka hemije optužuje Nikolu, nije emitovan, kao ni njihova rasprava povodom toga, ali je, prema saznanjima „Afere“,  Nikola Strahinjić zatražio zaštitu produkcije od svoje žrtve Smilje Janković.

– Upozorio sam je da mi se više ne obraća, zadnja opomena – poručuje Nikola Smilji, a što se jasno čuje na snimku do koga je „Afera“ došla.

– I onda ćeš šta da radiš?! Opet da me siluješ? – upitala je Smilja Nikolu, na šta je on tražio reakciju produkcije, koja je profesorku hemije ubrzo pozvala u tajnu sobu na razgovor.

Ona je po izlasku iz tajne sobe pred ukućanima okupljenim u dvorištu izjavila: „Rekla sam im da više neću da budem silovana od strane Ploće“. To se takođe jasno čuje na snimku u koji je „Afera“ imala uvid. Inače, Nikolu Strahinjića ukućani rijalitija „Parovi“ zovu „Ploća“.

Ništa od ovoga nije emitovano, incident o kome Smilja govori je zataškan, a krivac Nikola zvani Poštar, kao i Ploća, još uvek je u vili.

Inače, učesnica „Parova“ Smilja Janković prekidala je nekoliko puta emisiju „Parovi na vrućoj stolici“, tražeći da reaguju policija i tužilaštvo, ali je ubrzo nakon toga njen mikrofon isključen, a ona je poslata u izolaciju. Po povratku iz izolacije ona je svoj protest iskazala tako što je legla na pod ispred voditeljke, odakle je iznelo obezbeđenje rijalitija. Smilja i dalje bojkotuje emisije u okviru rijalitija „Parovi“, a prema nezvaničnim saznanjima „Afere“, ona ne želi da uzima ni hranu. Smilja, pored optužbi za silovanje, takođe tvrdi da je učesnik „Parova“ Milutin Radosavljević zvani Mili fizički zlostavljao.

Stefan Radović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *