PROGLASILA BANKROT: Nataša Bekvalac pukla na letovanje 10.000 evra!

Novosadska Barbika nije žalila para, pa se odmarala i punila baterije kao nikada pre! Nataša Bekvalac navodno je dala 10.000 evra samo na smeštaj i prevoz, a pored toga određeno vreme na Mikonosu sa zadovoljstvom je podredila provodu i šopingu.

„Nataša je u prethodnom periodu mnogo radila što na novim pesmama i spotovima, što na nastupima. Sa druge strane navikavanje na život u Čeneju, gde je podjednako brinula o školskim obavezama čerke Hane i prvim koracima Katje potpuno su je izmorili. Zato je odlučila da letuje na Mikonosu i to u vili koja joj pruža sav luksuz. Osim što je bila smeštena na plaži, pevačicin apartman je bio luskuzan i posedovao sopstveno dvorište sa bazenom. Kako je letovala sa prijateljima, nije žalila da ona časti svaki put kada se za to ukazala prilika. Na plaži je sve vreme uživala u najskupljim koktelima, koje prave svetski poznati barmeni, a koji upravo zbog toga koštaju više od 50 evra. Da ne govorimo o ručkovimi i večerama u najskupljim restoranima ovog popularnog ostrva i provodu“, kaže izvor blizak Nataši, pa dodaje:

„I ona je šokirana koliko je potrošila, ali joj nije žao. Rekla mi je da je oko 10.000 evra spiskala samo na smeštaj, prevoz i uživanje. Zapravo ona je u kešu ponela nešto manje novca baš zato što je svesna da uvek potroši sve što ima u novčaniku, ali je onda prešla na karticu. I njoj je smešno kada priča o tome, ali mi svi znamo koliki je Nata džek, pa nam nije čudno. S druge strane, veliki je hedonista i kada uživa, voli da to bude potpuno. Ova destinacija je inače malo skuplja, pa je lako dosegla sumu od deset hiljada.“

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *