PRVA DAMA SRBIJE OSTAVLJA BEZ DAHA (CEO TEKST)

Afera donosi sve detalje o Tamari Vučić, novoj prvoj dami Srbije

Tamara Vučić pleni seksepilom i harizmom, živi skromno, ne voli mondenska mesta i skupu garderobu. Ali voli Guču i srpsku trubu

Prva dama je nedavno boravila i u Njujorku, gde je imala brojne diplomatske aktivnosti. Prisustvovala je prijemu koji je organizovala supruga tadašnjeg predsednika SAD Mišel Obama

 

:Tamara nije osoba koja voli da se pojavljuje u medijima, ona živi jedan veoma miran, tih i normalan život. Sada se ništa bitnije u njenom životu tom novom ulogom neće promeniti. Prosto, ona je tako vaspitana, a i želi da čuva svoju privatnost samo za sebe i Acu. Zaista je jedna prava dobrica, pojašnjava izvor našeg lista

 

Nakon predsedničkih izbora 2. aprila lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić zvanično je izabran za predsednika Srbije ubedljivom pobedom od 55,13 odsto glasova, a samim tim, njegova supruga Tamara Vučić za novu prvu damu.

Supruga prvog čoveka države Aleksandra Vučića zove se Tamara. U braku su od 2013. godine i svoj privatan život ljubomorno čuvaju od radoznalih očiju javnosti.

Lepša polovina budućeg predsednika Srbije diplomirala je političke nauke i radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

Prvo i jedino javno pojavljivanje buduće prve dame Srbije Tamare Vučić bilo je u Belom dvoru 8. marta povodom Dana žena, u gostima kod Karađorđevića, gde ju je ugostila lično princeza Katarina Karađorđević.

Tamara je tada svojim seksepilnim izgledom zasenila sve prisutne dame, a muškarce ostavila bez teksta.

– Ovde sam potpuno privatno. Došla sam na poziv kraljevskog para – kazala je tada Tamara Vučić.

Kad su u poseti Srbiji bili britanski princ Čarls i vojvotkinja Kamila, u specijalnoj kreaciji, odnosno skromnoj, ali veoma elegantnoj dugoj crnoj haljini, tik uz supruga Aleksandra Vučića bila je Tamara, buduća prva dama Srbije.

Ona je nedavno boravila i u Njujorku, gde je imala brojne diplomatske aktivnosti. Prisustvovala je prijemu koji je organizovala supruga tadašnjeg predsednika SAD Mišel Obama.

– Gospođa Tamara Vučić je imala priliku da razgovara sa brojnim suprugama i partnerima predsednika i premijera zemalja iz celog sveta. Ona važi za jednu veoma skromnu, inteligentnu i seksepilnu osobu i sve sa kojima razgovara ostavi bez daha.

Njeni poznanici, kao i supruge predsednika i premijera zemalja iz celog sveta koji su sa njom razgovarali, imaju samo reči hvale, a poznata je i po tome što se trudi da pomogne svima tamo gde može, navodi izvor „Afere“ detalje o budućoj prvoj dami.

Ona se gotovo uopšte ne pojavljuje u javnosti, niti se na bilo koji način eksponira jer, kako kaže naš izvor, to ne voli.

– Tamara nije osoba koja voli da se pojavljuje u medijima, ona živi jedan veoma miran, tih i normalan život. Ali ne sumnjam da će se odlično snaći u ulozi prve dame Srbije, s tim da se ništa bitnije u njenom životu tom novom ulogom neće promeniti. Prosto, ona je tako vaspitana, a i želi da čuva svoju privatnost samo za sebe i Acu. Zaista je jedna prava dobrica – pojašnjava izvor našeg lista.

Tamara je veliki oslonac svom sprugu Aleksandru Vučiću, kao i obožavalac Sabora trubača u Guči, gde se jedne godine pojavila i uživala u srpskoj trubi, ali i specijalitetima zajedno sa liderom Socijalističke partije Srbije i ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem.

 

– Ona voli trubu, našu muziku i hranu. Takođe rado ode na Sabor trubača i proba sve srpske specijalitete i uživa u muzici poput svih ostalih – zaključuje izvor „Afere“
Inače, ona će od 1. juna naslediti sadašnju prvu damu Dragicu Nikolić, koju su optuživali da, za razliku od Tamare, voli i daje mnogo novca za skupocenu garderobu i uživa u luksuzu. To sa budućom prvom damom nije slučaj.

Stefan Radović

 

3 thoughts on “PRVA DAMA SRBIJE OSTAVLJA BEZ DAHA (CEO TEKST)

 • 14. маја 2017. at 22:53
  Permalink

  Sta je sa devojackim prezimenom i rodbinskim relacijama sa Milom Djukanovicem…?

  Reply
 • 20. маја 2017. at 16:09
  Permalink

  Pa šta radi sa takvim čovekom?

  Reply
 • 26. јуна 2017. at 12:32
  Permalink

  Ni u vikipediji nema podataka od kada su u braku tako da moze samo da se nagadja da li je u pitanju crkveni, opstinski brak ili vanbracna zajednica. Sve ste rekli sem najvaznijeg.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *