Prva slika Janjuša posle izlaska iz Zadruge, evo koga je prvog zagrlio (FOTO)

Marko Janjušević Janjuš u četvrtak, 6. aprila samoinicijativno je napustio rijaliti, tako što je razvalio vrata i pobegao.

Kap koja je prelila čašu za Jnajuša je bila kazna Velikog šefa nedeljnim honorarom, pošto je odbio da učestvuje u popodnevnom zadatku.

Kao što je biloi očekivano, Janjuš je nakon bekstva iz Zadruge otišao kući, a prva osoba koju je zagrlio jeste njegova ćerkica Kruna za kojom je tokom boravka u rijalitiju vidno patio. Upravo sa njom Janjuš je napravio prvu fotografiju po izlasku iz Zadruge, i pokazao kako tata i ćerka izgledaju nakon 7 meseci razdvojenosti.

Mora da plati 50.000 EVRA što je napustio Zadrugu

Marko Janjušević Janjuš razvalio je vrata u ekonomskom delu dvorišta i napustio Zadrugu. Zbog tog postupka, on je diskvalifikovan iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima

– Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Janjuš samoinicijativno napustio Zadrugu i da je diskvalifikovan. Janjuš je po ugovoru dužan da plati odštetu od 50.000 evra Televiziji Pink zbog prestupa koji je napravio. Želimo da zahvalimo Žutom jer se potrudio da popravi ono što je razvaljeno. Šaljemo ti 3.000 kao nagradu – pisalo je u pismu koje je pročitala voditeljka Katarina Nikolić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *