Prvi intervju starlete Tamare Đurić: UNIŠTILA SAM SAMU SEBE!

AFERA EKSKLUZIVA! Iz bolničke postelje nakon izlivanja silikona u guzu

 

 

 Više nisam životno ugrožena, ali mora da prođe ozbiljan vremenski period lečenja da bi se sve dovelo u red

 

Lekari su stalno tu i vrlo su stručni. Ne bojim se smrti, biće kako Bog kaže. Sa ovim se umire, ali od ovoga ne

 

 Potpisala sam jedan veliki ugovor i onda sam želela da dobijem još malo zadnjice, da bih na tim fotografijama izgledala savršeno. Žena sebi nikada nije dovoljno lepa

 

 

– Ne mogu da kažem da se osećam fenomenalno, ali osećam se dobro. To je sada najbitnije – poručuje na početku ekskluzivnog intervjua za „Aferu“ jedna od najpoznatijih starleta Tamara Đurić, koja se zbog izlivanja silikona u zadnjici već mesec dana nalazi u bolničkoj postelji na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

U svom prvom intervjuu nakon agonije i lavovske borbe koja je tek čeka, datom ekskluzivno za „Aferu“, Tamara Đurić otkriva kako je sada, ali i sve detalje agonije kroz koju prolazi zbog izlivanja silikona.

 

Imala si pre neki dan i drugu operaciju. Kako si to podnela?

-Što se tiče druge operacije, ne bih da ulazim u detalje i pravim od svega ovoga rijaliti. Vrlo je teško pričati o svom zdravlju. Ali kada se ne oglašavam, onda me sahrane, kada neću da pričam o tome, govore da sam sebična, tako da ne želim, niti mi je ikada bio cilj da udovoljavam drugima. Ovo nije moj marketing. Ja ovo smatram velikim porazom jer sam samu sebe uništila, ali ako mogu nekome da pomognem, biće mi zadovoljstvo.

 

Da li se još boriš za život?

-Više nisam životno ugrožena, ali mora da prođe ozbiljan vremenski period lečenja jer sam prošla kroz veliki problem i potrebno je vreme da bi se sve potpuno dovelo u red i bilo kao nekada. Svaki dan je u suštini borba za život.

 

Kakve su najnovije prognoze lekara za dalje?

-Njihova prognoza je da ovo može da potraje i da treba da budem jaka i hrabra. Ja nisam neko ko ima mnogo strpljenja, ali potrudiću se.

Još jedno veliko životno iskustvo.

 

Stalno si pod nadzorom lekara. Plašiš li se smrti?

-Lekari su stalno tu i vrlo su stručni. Ne bojim se smrti, biće kako Bog kaže. Sa ovim se umire, ali od ovoga ne.

 

Reci nam, kako je počela cela agonija?

-Ja sam esteta. Potpisala sam jedan veliki ugovor i onda sam želela da dobijem još malo zadnjice, da bih na tim fotografijama izgledala savršeno. Žena sebi nikada nije dovoljno lepa. Ne mogu da kažem da sam pogrešila, pogrešio je lekar, ali i ja što sam htela preko hleba pogače.

 

Čini se da sve ovo podnosiš kao lavica?

-Ja sam u horoskopu Lav, u podznaku takođe, i celog života se borim kao lav. Boriću se da se sve završi na ovom slučaju i da više niko ne mora da prođe kroz ovo kroz šta sam ja.

 

Nakon svega ovoga, hoćeš li u budućnosti ići ponovo pod nož, odnosno raditi neki hirurški zahvat na sebi?

-Iz ove perspektive nikada više ne bih otišla pod nož i nikome ne bih savetovala da to radi.

 

Kako gledaš na zlonamerne komentare hejtera?

-Za monstrume koji pljuju po bolesti, tuđoj muci i nesreći služi ona sveća u crkvi od jedan dinar. Ipak, to je nekolicina ljudi jer sam primila mnogo poruka podrške. Ja sam samo htela veću zadnjicu, a to nije nikakav greh.

 

Šta ćeš prvo uraditi kada izađeš u grad nakon svega?

-Kad izađem iz bolnice, počeću sa pisanjem svoje knjige. Želim da vreme što više provedem uz porodicu, prijatelje i meni drage osobe jer nemam tu želju da izađem u grad i tako to.

 

Stefan Radović

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *