Pucaju u PECONIJA, a onda ga bodu noževima, lome mu o glavu flaše i čaše, gaze po njemu dok leži ranjen…

UZNEMIRUJUĆE SCENE IZ HOTELA PRAG: Pucaju u PECONIJA, a onda ga bodu noževima, lome mu o glavu flaše i čaše, gaze po njemu dok leži ranjen...

Foto: Printscreen Kurir Tv

NAPAD NA RANKOVIĆA

UZNEMIRUJUĆE SCENE IZ HOTELA PRAG: Pucaju u PECONIJA, a onda ga bodu noževima, lome mu o glavu flaše i čaše, gaze po njemu dok leži ranjen…

CRNA HRONIKA 12.09.2018. 22:07h

Upucan sa više metaka i teško ranjen

Šokantne scene brutalnog napada na biznismena Predraga Ranovića Peconija u hotelu „Prag“, 22.marta 2017. godine, u kojoj je ranjen i brutalno pretučen Ranković, a osumnjičeni su Željko Rutović i Neđeljko Mumin, pokazuju svu brutalnost ovog ranjavanja!

Da podsetimo, kobne noći u hotelu „Prag“ u Ulici kraljice Natalije, Ranković je posle rasprave upucan u noge. Odmah je prevezen u Urgentni centar, ali nije bio životno ugrožen.

Odmah posle događaja u hotelu „Prag” policija je intenzivno počela da traga za Željkom Rutovićem, ali i dvojicom članova njegovog obezbeđenja za koje se sumnjalo da su potegli oružje. Međutim, svega nekoliko sati bilo je potrebno Rutoviću da napusti Srbiju.

Za njim je, po nalogu Višeg suda u Beogradu, 4. aprila prošle godine raspisana poternica. Mumin se u oktobru 2017. godine predao istražnim organima i od tada se nalazi u pritvoru.

Kurir.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *