PUKLO PRIJATELJSTVO: Kija ne oprašta Ani seks sa Slobom!

Kristina Kija Kockar je za sva vremena završila prijateljstvo s najboljom drugaricom iz rijalitija „Zadruga“ Anom Korać jer je otkrila da je ona imala seks s njenim bivšim mužem Slobodanom Radanovićem.

Pobednica Pinkovog najvećeg projekta posvađala se sa starletom jer joj je to prećutala i tako zabila nož u leđa. Bivša stjuardesa je u svojoj knjizi otkrila da ju je pevač izdao s prijateljicom, ali nije želela da otkrije ime.

– Razumem mog bivšeg muža: on je svoj moralni kompas ostavio u kokošinjcu. Rekao je da je razlog njegovog ulaska u šou na taj dan jedini način da dovede u red finansijski deo svog života. Iako znam na šta je mislio, neću to otkriti na stranicama ove knjige. Nek on sam objasni bar „trideset posto“ o čemu se zapravo radi pre nego što bilo kome prebaci da je nekom drugom novac najbitniji i pre nego što počne da se hvali time kako se on ne prodaje. Uz to bi mogao da objasni i još jedan detalj: viđanje i spavanje s mojom drugaricom. Divan čovek, zar ne? Taj čin ulaska u rijaliti na godišnjicu prevare je jako ružan i smatram da je tako ponizio sebe, a onda i mene – napisala je, između ostalog, Kockarova.

Međutim, njen blizak prijatelj je za Kurirov Rijaliti otkrio da je ona u knjizi mislila na Koraćevu.

– Kija nije mogla da veruje da je Ana bila u tajnoj vezi sa Slobodanom, i to ubrzo nakon što se šou završio. To nikad neće moći da joj oprosti. Ana joj je rekla da snima spot s njenim bivšim mužem, ali ne i to da su završili u krevetu. Kad je Kija to saznala, poludela je. Ne zbog toga što su se njih dvoje spanđali, nego zato što joj je Ana glumila prijateljicu u koju je imala mnogo poverenja. Slepo joj je verovala, teško je podnela smrt njenog oca, a sada je izbrisala sve fotografije s društvenih mreža i za Anu ne želi da čuje – kaže naš izvor.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *