PUTIN POSLAO PISMO VUČIĆU: Evo šta mu je poručio!

Predsednik Rusije Vladimir Putin poslao je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem mu je čestitao predstojeći nacionalni praznik – Dan državnosti Srbije.

Vučiću je danas primio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo,  saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

– Poštovani gospodine predsedniče, primite srdačne čestitke povodom nacionalnog praznika – Dana državnosti Srbije. U Rusiji se visoko cene odnosi strateškog partnerstva sa Srbijom. Sa zadovoljstvom naglašavamo da se saradnja između naših zemalja dinamično razvija u najrazličitijim oblastima.

Ruski predsednik je u pismu još jednom zahvalio Vučiću na toplom prijemu koji je priređen njemu i ruskoj delegaciji u Beogradu.

– Računam na nastavak našeg konstruktivnog dijaloga i zajedničkog rada na bilateralnoj i međunarodnoj agendi. Iskreno Vam želim dobro zdravlje i uspehe, a bratskom narodu Srbije – blagostanje i prosperitet – navodi se u pismu predsednika Ruske Federacije.

Predsednik Vučić je zahvalio predsedniku Putinu na čestitkama.

U razgovoru sa ambasadorom Čepurinom razmotrena su pitanja bilateralne saradnje i izraženo očekivanje da će Međuvladina mešovita komisija za saradnju da konkretizuje dogovore postignute prilikom posete predsednika Putina Srbiji.

Izvor: Republika.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *