PUTINOV PRVI ČOVEK STIŽE U SRBIJU: Otkrivamo o čemu će razgovarati sa Vučićem i vrhom države!!

Ruska agencija Tass prenela je vest o radnoj poseti Beogradu pedsednika ruske Dume Vjačeslava Volodina, tokom koje će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, obratiti srpskim poslanicima na posebnoj sednici i učestvovati na sednici interparlamentarne komisije.

Kako je agencija navela, pozivajući se na saopštenje Volodinove pres službe, on će se obratiti predstavnicima srpskog parlamenta, otvoriti četvrtu sednicu Komisije za saradnju državne Dume i Narodne Skupštine Srbije i sastati sa predsednicom srpskog parlamenta Majom Gojković. Na sednici će se razgovarati o daljem razvoju bilateralnih odnosa u sferi politike, ekonomije i humanitarne pomoći, kao i o saradnji na međunarodnim platformama, imajući u vidu savremene izazove i pretnje.

Prethodni sastanak interparlamentarne komisije o saradnji održan je u Moskvi oktobra prošle godine, a tada se Gojković obratila poslanicima Dume i poručila im da je saradnja dve zemlje značajna i uspešna i istakla potrebu razvoja bilateralne saradnje u svim obiostrano korisnim oblastima, podseća ruska agencija.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *