RADIKALNO LOŠE: Šešelj posle izbora u depresiji, PODNOSI OSTAVKU?!

Lider SRS Vojislav Šešelj posle nedeljnog izbornog debakla upao je u duboku depresiju i baš nikome ne odgovara na pozive i poruke

Kako saznajemo, Šešelj je i dalje u potpunom šoku zbog osvojenih samo 4,47 odsto podrške birača. On se, kažu u vrhu SRS, od nedelje uveče povukao u potpunu ilegalu.

Funkcioneri radikala čak strahuju da će Šešelj zbog slabih rezultata odlučiti da se politički penzioniše!

– Voja nije mogao da poveruje u rezultate! Bilo mu je jednostavno neverovatno da su jedan Beli ili Janković ispred njega. Iako smo pokušali, nije bilo šanse da ga ubedimo da se obrati novinarima u izbornoj noći. Čim je video papire sa rezultatima, otišao je iz stranke i od tada se nikome ne javlja. Iskreno, ljudi u stranci se plaše da posle ovoga Šešelj ne odluči da se politički penzioniše… – prenosi naš sagovornik, visoki funkcioner u SRS koji je insistirao na anonimnosti.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo juče Šešelja, ali se, očekivano, nije javljao.

Na drugoj strani, funkcioner SRS Zoran Krasić ističe da je činjenica da su i lider radikala Vojislav Šešelj, kao i svi ostali u stranci, očekivali bolji rezultat.

– Naravno da nije prijatno kada osvojite mnogo manje glasova od očekivanog, ali to je politika. Stranka će imati redovnu konferenciju u četvrtak. A da li će se pre toga Šešelj obratiti novinarima zavisiće od toga da li ćemo dotad završiti sve analize koje bi ukazale zašto je izborni rezultat ovakav kakav je. Priče da je Voja upao u depresiju su samo puke spekulacije… – zaključuje Krasić. Informer As noted earlier in this review, the ipad mini is the first how can you tell if there is a tracker on your phone ipad to include stereo speakers

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *