RADOŠ JE DOBIO JEZIVI SMS: Nekoliko dana kasnije je UBIJEN! Sportistu su ovim rečima upozorili da mu se sprema KRAJ!

Nekoliko dana pre smrti MMA borac Radoš Joksimović (29) dobio poruku da mu određene kriminalne grupe spremaju likvidaciju tako što će angažovati nekog od narkomanskih zavisnika

Radoše, povedi računa i pripazi se jer imam informaciju da ti jedna kriminalna grupa priprema likvidaciju, a egzekutor će biti narkoman!

Ovaj SMS primio je nedavno Radoš Joksimović (29), MMA borac iz Kragujevca. Nekoliko dana kasnije, u utorak uveče, Radoša je u jednom restoranu u ovom gradu ubio je lečeni narkoman i metadonski zavisnik Aleksa Miloradović (21), koji je ubrzo uhapšen.

Iako je Miloradović priznao ubistvo i policiji predao pištolj kojim ga je počinio, i dalje se traži motiv. I pored izjave „da nije hteo da ubije Joksimovića, već da ga zaplaši“, pretpostavlja se da je ova likvidacija naručena. Razloga za to ima mnogo, ali ključna je činjenica da su u Joksimovićevom telefonu posle ubistva pronađene poruke u kojima mu jedan od njegovih prijatelja, ovdašnji viđeniji privrednik, savetuje „da se pripazi i da ima informacije da mu određene kriminalne grupe spremaju likvidaciju tako što će angažovati nekog od narkomanskih zavisnika koji su pod njihovom kontrolom“.

– Mnogo stvari su se tu poklopile. Miloradović je, kako se sumnja, metadonski zavisnik i lečeni je narkoman. Važio je za čoveka koji je vojnik kriminalne ekipe iz naselja Aerodrom, koja po gradu drži kafiće i čija su se imena vezivala za paljevine lokala. Oni su imali neraščišćene odnose s Joksimovićem zbog para. Nekoliko dana pre nego što je pucao na Joksimovića, Miloradović se sukobio sa B. M., momkom iz Radoševe ekipe. Potegao je i pištolj na njega – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Pre godinu dana Miloradović je od Radoša i B. M. dobio žestoke batine, ali niko ne veruje da je to motiv ubistva. U prilog ovoj tezi ide i činjenica da je ekipa sa Aerodroma napustila grad, ali i da se ona pominje i u porukama Radoševog prijatelja, kada ga je upozoravao da mu se sprema ubistvo. Oni su se sklonili najverovatnije u neku od susednih zemalja u strahu od osvete prijatelja pokojnog Joksimovića, koja se javno najavljuje.

Inače, godinama Kragujevac potresaju pucnjave, prebijanja, bacanje bombi, paljevine automobila i obračuni kriminalnih grupa oko trgovine drogom, ali i poslova obezbeđenja i vlasništva nad klubovima. Ubijeni Joksimović pominjan je u mnogim tučama jer je radio obezbeđenje u klubu „Kazino“. Prema nekim informacijama prošlog vikenda, pretučen je momak iz okoline Velike Plane, čiji je otac viđeniji privrednik.

– Zato su po gradu pričali i o osveti jer otac tog momka imala dobre veze u srpskom podzemlju. Međutim, to nije tačno – kaže naš izvor.

Istraga motiva ubistva se nastavlja i ide u nekoliko pravaca. Ispituju su kontakti, sukobi ubijenog Joksimovića u poslednjih godinu dana.

Radoš Joksimović sahranjen je juče na groblju Bozman.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *