RAFALI PROBUDILI ŽARKOVO, MISLILI DA JE POČEO RAT: 20 metaka ispaljeno na firmu svedoka saradnika protiv Šarića!

Posle rafala na lokal Nebojše Joksovića, svedoka u postupku protiv Darka Šarića, nepoznati napadači pobegli

Nepoznate osobe ispalile su više od 20 metaka iz automatskog oružja na poslovni objekat Nebojše Joksovića, svedoka saradnika u postupku protiv biznismena Darka Šarića. Napad se dogodilo u noći između utorka i srede oko četiri sata ujutru u Vodovodskoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo.

  • Radnik obezbeđenja prijavio je da je pucano na firmu koja se bavi prodajom opreme i rezervnih delova za automobile, kao i da su vidljiva oštećenja na fasadi i prozoru, ali da, srećom, niko nije povređen – priča naš izvor: – Po dolasku na teren policija je pronašla više čaura, kao i 20 rupa od metaka. Preuzeti su snimci s nadzornih kamera, a iskaz čuvara nije bio od koristi jer je čovek rekao da zbog guste magle ništa nije video, već da je samo čuo buku – priča naš sagovornik.

Firma koja se nalazi u prostorijama Nebojše Joksovića nije u njegovom vlasništvu, već samo zakupljuje prostor u Vodovodskoj. Tu je ranije bila i štamparija. – Oni su se tu doselili pre dva meseca, a ujutru kada su došli, videli su u magacinu dosta oštećenja, a onda i rupe na izlogu, koji nije razbijen u potpunosti zahvaljujući foliji kojom je izlepljen. Osim toga, oštećene su električne instalacije i neki od proizvoda koje prodaju – kaže sagovornik.

Ovo nije prvi put da se objekat Nebojše Joksovića nalazi na meti napadača – ranije je bio gađan čak i „zoljom“ i bombama.

Pošto mi ne dozvoljavate da kažem šta imam i štitite Nebojšu Joksovića, ja ću sad da se ubijem pred svima – rekao je Jeličić i povukao sečivom dva puta po vratu i jednom po ruci.

Pripadnici „valjevske grupe“, ali i neki svedoci, tvrde da je Nebojša Joksović naručio ubistvo Željka Đedovića u Valjevu, za koje se njima sudi. Organizator „valjevske grupe“ Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš, na jednom od prethodnih suđenja tvrdio je da je sudija bliska sa suprugom Nebojše Joksovića Tatjanom i da su zajedno radile u sudu, kao i da je drugi sudija od Joksovića uzeo 100.000 evra.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *