Raskrinkana masna laž opozicije: Ekskluzivno otkrivamo šta je prethodilo incidentu ispred Predsedništva!

Svi pokušaji organizatora protesta „1 od 5 miliona“ Srđana Markovića i njegovih nalogodavaca iz redova opozicije da ispolitizuju incident ispred Predsedništva Srbije i zarade političke poene prikazujući se kao žrtve navodne policijske torture – padaju u vodu!

Na internetu su se pojavile fotografije koje na ono što se dešavalo Predsedništva u subotu uveče, kada je policija morala da reaguje sprečavajući demonstrante da jurišaju na zgradu na Andrićevom vencu, bacaju potpuno novo svetlo.

Na ovim fotografijama, naime, vide se pripadnici obezbeđenja kako najpre prijateljski i ljubazno mole Markovića da smiri tenziju i pozove učesnike protesta da ne preskaču i lome ogradu ispred Predsedništva.

Kako su se Marković i njegova karamila inspirisana od vođa opozicije Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića oglušila o ove ljudske apele, usledile je, sasvim blaga i u zakonskim okvirima propisana upotreba sile od strane policije, što je zabeleženo na snimcima koje opozicija besomučno širi na društvenim mrežama pokušavajući da ućari još neki jeftini politički poen.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *