Rasta i Ana su UŽASNI roditelji! Istina o odnosu i LAŽNOM razvodu

Život Raste i Ane je u poslednje vreme nalik na špansku sapunicu, Prvo su se tajno venčali, zatim rastali, pomirili, a sada, bore se oko starateljstva nad ćerkom Tarom.

Astrolog Dušan Veličković otkriva kakav je njihov brak, da li će ovoga puta stvarno da se razvedu i kome će pripasti dete.

– Iako je velika razlika u starosti između Ane i Raste, tih trinaest godina ništa ne predstavlja u njihovom odnosu jer su oni prave srodne duše. Međutim, koliko god da je to dobro, to je i loše po njih, jer su bukvalno isti. Oni su kao dve leve cipele i onda su svađe u njihovom odnosu veoma česte – rekao je Dušan Veličković za magazin VIP i dodao da je razlog njihovih svađa to što Ana želi da bude dominantna u njihovom odnosu.

– To što je Nikolićeva od Stefana starija, njoj ne daje za pravo da mu stalno glumi mamu jer on majku ima i, žargonski rečeno, ona njega mnogo smara. Tada Rasta beži od nje u svoj svet, gde je okružen prijateljima i marihuanom, a Ani to ponekad smeta. Ona ne shvata da njemu to donosi opuštanje, kreativnost, da on tako nalazi svoj mir i povezuje se s Bogom. Međutim, te česte svađe i sad ta svađa oko deteta jesu čisto privlačenje pažnje. Prošlo je više od mesec dana od njegovog koncerta, Ana nije snimila pesmu baš dugo, više snima po klinikama organe, ali ta u studio ne ulazi. Pa, eto, mora nešto da se desi, da neko piše o njima. Uboli su dobru žicu i kopiraju već dobro plasiran šablon poznate hrvatske pevačice i njenog bivšeg supruga, poznatog biznismena – rekao je astrolog i dodao da za mesec dana neće biti ni slova o razvodu.

– To što su unajmili advokata, ne znači ništa. Moraju biti ubedljivi, pa idu do kraja. Oni samo mažu ljudima oči da se razvode. Kao, svađaju se oko deteta, a nijedno od njih dvoje nije sposobno da se brine o malenoj Tari. Oni se najviše svađaju čijoj mami da ostave ćerkicu na čuvanje. Ana i Rasta vole Taru najviše na svetu, ali potrebna im je pomoć oko nje. Ono što im takođe ne ide u prilog jeste to što je trenutno retrogradna Venera i dolazi do svađa i vađenja prljavog veša. I baš to drma Anu i Rastu, ali to će proći i oni će se pomiriti. Pomirenje može da padne krajem novembra ili početkom decembra – otkrio je astrolog Dušan Veličković za magazin VIP.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *