RATOVALI SMO PROTIV DROGIRANIH ČETNIKA U PANCIRIMA: Bosanski glumac gostovao na N1, u trenutku povisio ton i ispljuvao Srbiju!

Emir Hadžihafizbegović često ima izlive mržnje prema Srbima i to obično baš u glavnom gradu Beogradu.

U srpskoj javnosti je poznat i po izjavama da se Bosni iz Srbije servira duhovna pornografija, srpske pevačice je nazivao „srbijanskim droljama“, govorio je čak i protiv čuvenog reditelja Emira Kusturice, a Neleta Karajlića nazivao „smradom“.

Sada je gostovao na televiziji N1 i započeo sledećim rečima:

– Srbija je jedna ozbiljna geografija, ozbiljna zemlja sa dosta čestitih ljudi, ali… – započeo je bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović izlaganje o Srbiji i Srbima na televiziji N1.

Ipak, kako je počeo ni približno nije na taj način završio svoj govor pa je u jednom momentu povisio ton i počeo:

– Drogirani su dolazili sa pancirima. Ajde se bori s drogiranim četnikom koji ima pancir. Srbija nije krenula u rat dok nije imala 5 tona droge – ispričao je Emir na ovoj televiziji bez ikakvog problema.

Podsećanja radi, Emir Hadžihafizbegović je pre dve godine u Sava centru održao uvredljiv govor iz Srebrenice na popularnoj predstavi „Audicija“:

– On je tom prilikom rekao da je ovaj bosanski manifest, koji je izveo i na sceni Sava centra, napisao ratne 1993. godine kao pripadnik drugog korpusa BiH.

– Moja jedina domovina zove se Bosna i Hercegovina i drugačije ne može bit. Kroz mene teče bosansko srebro i zlato, njene soli i njen ugalj, njeno željezo i nebrojane druge rude u mome su biću osnova i drugačije ne more bit. Moja jedina domovina je Bosna i Hercegovina, ona je ukrašena pletenicama devojaka, i šamijama na dragim i mudrim glavama nena, koje u kući svojoj i van nje, nose prefinjenu mudrost života – samo je deo manifesta koji je Emir recitovao u svom govoru u Srebrenici.

Izvor: Alo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *