REŠENA DRAMA NA AERODROMU: Nakon razgovora sa nadležnima, Jeleni Golubović ipak dozvoljeno da se ukrca u avion!

Rediteljka Jelena Golubović našla se večeras u više nego neprijatnoj situaciji.

Naime, ona je kupila avionsku kartu za Kipar, kako bi otišla u posetu svom vereniku, međutim, na aerodromu je naišla na neverovatan problem.

Iako je kartu uredno kupila i platila, osoblje aerodroma joj, pri čekiranju, nije dozvolilo da se ukrca u avion.

„Očajna sam, ne mogu da verujem da mi se ovo dešava. Da je bilo šta drugo u pitanju, ne bih ovoliko plakala, ali ko ne bi pravio haos da je u mojoj koži?“, rekla je Jelena za Kurir.

„Da sam bilo gde drugde pošla, bila bih smirenija u ovakvoj situaciji, ali meni je ovo nezamislivo. Ne dozvoljavaju mi ni sa kim ko je odgovoran da razgovaram. Prolazim golgotu!“

Na pitanje da li je dobila ikakvo objašnjenje, Jelena nam je rekla da sve što su joj rekli jeste da imaju pravo da prodaju više karata nego što je predviđeno i da postoje prioriteti kada je u pitanju redosled ukrcavanja.

Poznata rediteljka i rijaliti zvezda se i dalje nalazi na aerodromu i nada se razrešenju situacije, s obzirom na to da je let za kipar zakazan za 00:05 što je za manje od sat vremena.

Nakon što smo obavili razgovor sa ljubaznom operaterkom Air Srbije – Tamarom, koja nam je objasnila da se ovakve stvari nekada dešavaju i da prioritet prilikom ukrcavanja imaju oni koji su se ranije čekirali, kao i šta je potrebno da Jelena dalje uradi, pozvali smo i Aerodrom Nikola Tesla, nakon čega su nadležni došli do Jelene i rekli joj da nema razloga za brigu, jer će se ipak moći da uđe u avion i uputi se na Kipar!

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *