SA SINOM PRAVO SA KOSMAJA POBEGLA U DŽUNGLU! Spas od KORONA VIRUSA našla na kraju sveta

Foto: Printscreen/Instagram

NAJSIGURNIJA

ELENA KARIĆ evo šta radimo

Dizajnerka nameštaja i ćerka kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman Karić verovatno je najsigurnija osoba na planeti. U trenutku kada je izbila pandemija korona virusa, spakovala je kofere iz sa Kosmaja otišla na ostrvo Bali.

– Moj mali sin i ja. Sami na kraju sveta. Ovo vreme je lekovito čistilište za sve ono ne isceljeno… Samoća, melanholija i duboko potisnuta tuga. Viri tamo negde iza ćoska duše i želja za zaštitom. Zagrljajem u kome se rastapaju sve nesigurnosti. Tragovi potrebe za kontrolom pravedne jezikom logike u brigu o velikoj deci. Daleko su i Madrid i London iz ove perspektive nemogućnosti… Tako je to na putu duše – započela je svoju priču Elena, aludirajući na ova dva grada u kojima je nekada živela.

– Uvek ima još nešto na čemu bi se moglo poraditi. Uvek može dublje. Srećom u tim dubokim mračnim vodama leže biserne školjke. Svaka tama krije riznicu skrivenog blaga ako imamo oko da vidimo, uši da čujemo i hrabrost da se usudimo… Zdravi bili – glasila je poruka dizajnerke koja ovo vreme provodi sa sinom Simonom u džungli koji već neko vreme pohađa tamo nastavu.

Kurir.rs/Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *