Šabanov sin juri RADU!

Krah veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića za pevačicu je bio veoma bolan, a u pojedinim medijima se spekulisalo i da se čak otrovala lekovima za smirenje. Međutim, izgleda da za Radu nema zime jer je posle Harisa na nju, ako je verovati društvenim mrežama, „bacio oko“ sin Šabana Šaulića, Mihajlo.

Naime, Mihajlo je lajkovao Radi četiri fotografije, zbog čega su mnogi pomislili da se između pevačice i sina kralja narodne muzike nešto dešava. A da li će mu Manojlovićeva pružiti šansu, još ne znamo, u svakom slučaju mogao bi da joj bude „rame za plakanje“ i to više nego dobro.

Od poznatih cica sa Mihajlom je u vezi bila samo Dragana Džajić, ćerka legendanog fudbalera Dragana Džajića koja je sada devojka Miloša Ivanovića, rođenog brata Ane Ivanović.

I  dok je Mihajlo uspešno skrivao svoje izabranice, Radi to nije polazilo za rukom, verovatno zato što je popularna pevačica, ali i zato što su njeni partneri bili javne ličnosti. Pre Harisa, Manojlovićeva je četiri godine bila sa Milanom Stankovićam, a potom sa Momirom Gajićem, košarkaškim menadžerom.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *