Sahranjen Dalibor Andonov Gru: Jauci parali nebo, udovicu držali da ne padne!

Dalibor Andonov Gru sahranjen je danas na groblju Orlovača. Poznati reper preminuo je u ponedeljak 9. septembra kada je prilikom vožnje kajta pao u Dunav. Repera su čamcem izvukli kod Nautičkog kluba Zemun.

Gru je danas ispraćen na večni počinak, a dan pre, u donjoj sali Doma omladine održan je komemorativni skup.

U kapeli u kojoj je porodica primala saučešća čuli su se jecaji. Supruga Danica i Gruovi roditelji, nisu prestajlai da plaču. Veliki broj Gruovih kolega i prijatelji došli su na Orlovaču kako bi ispratili repera u večnu kuću.

Među prvima su stigli Marko Đurovski sa suprugom, Igor Lazić Nigor, Nenad Knežević, Knez, Iva Štrljić, Edin Škorić, Dragana Mićalović, Dušica Jakovljević, Goca Tržan, Ivana Peters i mnogi drugi.

Muzičarevi prijatelji bajkeri takođe su došli da upute poslednji pozdrav svom stradalom drugu, a od groblja su dobili dozvolu da ga do večne kuće isprate motorima.

Dalibora Andonova Grua porodica i prijatelji ispraćaju na večni počinak uz pesmu „Ja bez tebe ne mogu da živim“ koju sviraju trubači. Potresna scena usledila je kada je krenula tužna povorka. Suze u jauci su parali nebo.

Udovica Danica jedva je stajala na nogama, Gruov brat i otac su je držali da ne padne. Igor Lazić Nigor održao je potresan govor koji je slomio prisutne.

„Tamo te čekaju naša dva drugara i ne sumnjam da će te biti najbolji hip hop trio sa druge strane. Tamo gde si sada ne treba ti kajt da bi leteo. Sada imaš krila! Ja ću jednog dana doći. Naša tajna lozinka će biti zvizduk“, rekao je Nigor.

Dalibor Andonov Gru je karijeru započeo 1995. godine kada je izbacio prvi album „Da li imaš pravo“, a samo godinu dana nakon toga i njegovo najkomercijalnije ostvarenje hit album „Gru2“!

Najpoznatiji je po svom hitu „Biću tu“ u čijem su se provokativnom spotu tada pojavile devojke iz grupe „Models“. Na velika vrata se vratio 2010. godine kada je snimio duet sa Ajs Nigurtinom pod nazivom „I dalje me žele“.

Reper je bio oženjen manekenkom Danicom Pavlović. U braku su bili od 2007. godine, tokom kog su dobili dva sina.

Izvor:Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *