SAMO BOG JE SAČUVAO VODITELJKU: Numerolog otkriva šta čeka Deu Đurđević nakon izlaska iz bolnice i kada će postati majka!

Sam Bog je sačuvao voditeljku! Dea Đurđević(27), koja je doživela tešku saobraćajnu nesreću, kada joj je iz ramena otkinuta leva ruka, za dlaku je izbegla smrt! Čeka je teško proleće zbog mukotrpnog oporavka, ali će u naredne četiri godine postati supruga i majka!

Ovo za „Alo!“ otkriva numerelog Miša Zomboran, koji je na osnovu datuma rođenja poznate voditeljke utvrdio da Dea ima anđela čuvara, kome može da zahvali što se iz najvećih problema spasava u poslednjem trenutku.

Voditeljka je doživela tešku saobraćajnu nesreću 7. februara, na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, ispred KBC „Dragiša Mišović“. Autobus, koji saobraća na liniji 78, proklizao je usled poledice i pokosio je na trotoaru. Imala je komplikovanu petočasovnu operaciju, a posle 72 sata, koja su bila ključna, dobro se oseća.

– Samo Bogu da zahvali što je ostala živa! Dea je u svojoj sudbinskoj godini i prekretnici, što znači da je ovo moralo da joj se dogodi. Ona je i u decembru 2018. imala rizik po zdravlje. Više je nervozna poslednja četiri meseca i savet na osnovu njenog datuma rođenja jeste da ove godine bude generalno opreznija na svim poljima, te da sačuva živce i novac koliko je god moguće. Dea ima prirodnu amajliju u vidu anđela čuvara. Kad god je imala problem u životu, nekim čudom bi se izvukla u poslednjem trenutku ili prošla bolje. Zato je moj savet za nju da ubuduće vodi zdrav život – red, rad i disciplina – navodi Miša Zomboran.

Prema njegovim rečima, voditeljku očekuje teško proleće, ali i lepe stvari u naredne četiri godine.

– Ovo proleće joj donosi nova otežanja, što je i normalno posle izlaska iz bolnice, ali će sve dobro podneti, jer ima dobru moć regeneracije. Ona je mnogima, kao osoba, vrlo mistična, a opet pozitivna i jednostavna za saradnju. Veliki je hedonista. Hoće je novac i glamur, a lična sloboda joj je među prvih nekoliko stvari u životu. Od jeseni 2020. i tokom 2021. treba posebno da stavi akcenat na zdravlje i opet na saobraćaj! Te godine joj stoje stambeno-poslovne promene, naravno, nabolje. Lepo je što će u naredne četiri godine postati supruga i majka – ističe naš sagovornik.

Dea Đurđević je i dalje na intenzivnoj nezi zbog težine povreda. Načelnik VMA prof. dr Miroslav Vukosavljević ispričao je juče za TV „Pink“ da je Dea nasmejana i da ga je zamolila da pozdravi sve njene kolege i sve koji brinu za nju, jer su posete zabranjene.

– Javili su mi u 6.29 šta se desilo i ja sam odmah obavestio dežurnog hirurga, docenta i ortopeda Barjaktarevića, koji se bavi ovakvim traumama. Izvestio me je o težini povrede i rekao: „Šefe, ovo će biti vrlo teško“, jer se radi o istrgnuću leve ruke, iznad lakta. Nevarne ivice, pokidani ligamenti, krvni sudovi, različitih širina i obima… Ali mi se nismo dvoumili da li to treba da uradimo – kazao je dr Vukosavljević u razgovoru za TV „Pink“ i dodao da je šok bio toliko jak da nije bilo krvarenja.

Prema njegovim rečima, pored normalne srčane akcije, nije bilo krvi u većoj meri, ali je pretila opasnost da dođe do krvarenja prilikom dijagnostičke procedure. Načelnik je kazao da je Dea, pored amputirane ruke, imala i druge povrede, kao što su pneumotoraks i povrede karličnih kostiju.

– Nisam imao dilemu, za mene je pacijent broj jedan. Prošlo mi je kroz glavu šta, koliko i ko može da uradi. Bio sam srećan kada sam formirao ekipu, a potom sam i sam sišao u salu da se uverim u tok operacije. Imali smo tri prstena. Jedna ekipa je radila pripremu ostatka ruke, druga pripremu amputirane ruke, treća pripremu graftova, krvnih sudova s noge. Stavljene su pločice, fiksirane kosti. Tog trenutka sam shvatio da ćemo uspeti. I pre kraja operacije, sam znao da će sve biti kako treba. Promenjeno je više stotina pari rukavica za to operaciju, to samo pokazuje kako je celi proces izgledao. Kao čovek na čelu VMA, neopisivo sam srećan – poručio je dr Vukosavljević.

Voditeljka se oporavlja i dalje na odeljenju intenzivne nege na VMA.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *