SANDRA AFRIKA OTKRIVA KAKO SE PROVODI NA CRNOGORSKOM PRIMORJU! (VIDEO)

Prvi put zaista odmara i uživa pored mora, ali je slobodno vreme iskoristila i za nove poslovne projekte!

Kako je Crna Gora otvorila granice za srpske državljane domaće cice su pohrlile ka moru, jedna od njih je i Sandra Afrika koja je svoje pratioce odmah počastila fotkama sa plaže.

MONDO se sa njom sastao na Pržnu gde nam je govorila o svom boravku u Crnoj Gori, planovima, ali i uporedila ovo leto sa prethodnima.

Atraktivna pevačica koja godinama letuje i gostuje u Crnoj Gori i ove godine je iskoristila priliku i beg od obaveza potražila na primorju.

Sandra je otkrila da je prvi put posle 14 godina rada na odmoru bez ikakavih obaveza i da zaista uživa, ali je dodala i da nije bila lenja te je za vreme karantina snimala pesme i spotove.

„Nemoguće je bilo za mene da spojim 10 dana odmora i da se onako baš odmorim. Leto je propalo svima, nastupi će tek sredinom septembra. Slagala bih kada bih rekla da mi odmor nije prijao. Nisam bila lenja u karantinu, snimala sam i radila“, rekla je Sandra.

Kao i svima, ova godina joj se mnogo razlikuje od prethodnih, a da li joj to prija ili ne i o čemu je sve pričala za MONDO, pogledajte u intervjuu!

IZVOR: MONDO/NIKOLETA VUKČEVIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *