Saša Popović napušta „Grand“ i seli se u Opatiju!

Dao je svoj maksimum muzičkoj industriji i sada je vreme da se povuče i sa porodicom uživa u novom domu, saznaje „Alo!”

Saša Popović, alfa i omega “Grand produkcije”, planira da se povuče sa direktorske pozicije u ovoj firmi, saznaje “Alo!”. Osim toga, Popović navodno namerava do iduće godine proda svoj udeo kompaniji SBB, koja je od 2014. godine većinski vlasnik “Granda”, i da se sa porodicom odseli u Opatiju, gde je nedavno kupio kuću.

– Istina je da je Saša želi da se povuče sa javne scene, na kojoj je prisutan duže od 40 godina, a to će se desiti veoma brzo.

Naime, početkom decembra iduće godine Brena i Saša slave 20. godišnjicu od osnivanja “Grand produkcije”, zbog čega je Popoviću stalo da, u poslednjoj sezoni “Zvezda Granda” na kojoj on bude radio, iskaže svoj kreativni vrhunac – započinje priču za “Alo!” izvor blizak direktoru “Granda” i dodaje da se Popović dugu nosio ovom mišlju.

– Veće nekoliko godina Saša razmišlja da se povuče sa direktorske pozicije, tim pre što taj posao sa sobom nosi dosta stresa i odgovornosti, ali i odricanja. “Grand produkcija” nije samo muzičko takmičenje, koje je u poslednjoj deceniji postalo prepoznatljivi brend, več Popović istovremeno radi i na mnogo drugih projekata. Tu su i “Grand” televizija i izdavačka delatnost, što mu oduzima mnogo vremena – kaže naš izvor i objašnjava da je upravo njegova supruga Suzana Jovanović podržala Sašinu odluku.

Izvor: Alo

Foto: Jutjub

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *