Saslušana prijateljica ubijene pevačice „Granda“: RAZREŠENA MISTERIJA POSLEDNJE JECINE PORUKE!

Doktorka Milana Šišić iz Borče, poslednja koja se čula s pevačicom „Granda“ Jelenom Marjanović (33), samo četiri minuta pre brutalnog zločina, saslušana je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Doktorka je dala iskaz u okviru dopune istrage koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge.

Telo u kanalu
Kako Srpski telegraf saznaje, Jelena je 2. aprila u 16.43 poslala poruku Šišićevoj, a pevačica „Granda“ je, kako je utvrđeno obdukcijom, usmrćena između 16.47 i 17.04.

– Nakon što je tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Marjanovića u kojoj se navodilo da je Jelena poslednji kontakt imala sa doktorkom, Viši sud je naložio dopunu istrage i njeno saslušanje iako je nakon pronalaska pevačicinog tela u kanalu u Borči dala iskaz u policiji. Ona je ispričala da je bila doktorka Jelenine majke Zorice Krsmanović, koja je u međuvremenu preminula – kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Šišićeva je ranije objasnila da je Krsmanovićeva nekoliko dana pre ćerkine smrti vadila krv u Domu zdravlja u Borči i da se Jelena raspitivala za rezultate analiza.

– Jelena me zamolila da se raspitam za rezultate laboratorijskih analiza jer nije imala vremena da dođe u Dom zdravlja. Videla sam da je Zorici nisko gvožđe, pa sam posavetovala Jelenu koje lekove njena majka da uzme, imajući u vidu i bolest s kojom se borila – ispričala je Šišićeva i dodala da je sve u vezi sa spornim SMS porukama već rekla na saslušanju u policiji, kao i da tu nema ničeg misterioznog.

Milana Šišić i Jelena Marjanović živele su u komšiluku i često su se viđale, a doktorkina ćerka, koja se amaterski bavi šminkanjem, povremeno je ulepšavala pevačicu za nastupe.

– Jelena mi je bila veoma draga, brinula je o majci i detetu, bila je rastrzana na sve strane. Pomagala sam joj kad god sam mogla, uzimala sam recepte za njenu majku ili uput za lekara. Bila sam uz nju i kad je Zorica bila u bolnici jer mi je bilo žao – rekla je Šišićeva i dodala da se nada da će u skorije vreme biti rasvetljen slučaj brutalnog ubistva i da će odgovorni za zločin odgovarati.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *