SAZNAJEMO: Milo sa suprugom danima obilazi kliniku u Podgorici, evo šta tamo radi!

Đukanović vitaminskim koktelima udara na kovid-9! Prvi čovek Crne Gore Milo Đukanović, kako saznajemo od izvora iz Podgorice, odlučio je da na svaka tri do četiri dana primi po jednu dozu vitaminskog koktela kroz infuziju.

On sa suprugom Lidijom ovih dana redovno odlazi do jedne podgoričke klinike gde zajedno jačaju imunitet.

Đukanović se za to vreme građanima ne obraća, osim ponekim saopštenjem gde ih podseća na „crnogorsku slavnu istoriju“ i hrabri da će i ovo brzo proći. Umesto njega u javnost izlazi premijer Duško Marković predstavljajući mere države od kojih je jedna jedinstvena u celom svetu – javni spiskovi ljudi (svi podaci uključujući i adresu stanovanja) koji su u samoizolaciji. Takođe, iako nije uveden policijski čas zvanično, policija u nekim gradovima sklanja ljude sa ulice jedva im dozvoljavajući da odu do prodavnice.

Istovremeno, najuticajniji opozicioni političari ali i brojni građani iz Crne Gore poručuju da u Srbiji vide jedinu slamku spasa. Lider DF-a Andrija Mandić obratio se predsedniku Aleksandru Vučiću moleći za konkretnu pomoć jer je naročito sever zemlje suočen sa nedostatkom neophodne medicinske opreme za borbu protiv koronavirusa.

  • Molim vas da vaše dobre međunarodne odnose sa Kinom i drugim državama, kao i potencijale sa kojima raspolaže Srbija, stavite jednim delom i u funkciju borbe protiv koronavirusa u Crnoj Gori – poručio je on uz podsećanje da je svaki treći građanin u Crnoj Gori srpske nacionalnosti.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *