SEKA: NE ZNAM KAKO NEKO MOŽE DA SLUŠA RASTU?!

Folk zvezda Seka Aleksić važi za nekog ko neguje svoj muzički pravac i ne odstupa mnogo od onoga zbog čega ju je publika zavolela.

Iako retko komentariše kolege sa estradnog neba, za Srpski telegraf otkrila je šta misli o Stefanu Đuriću Rasti, koji je nedavno održao koncert u Areni, ali i o drugim kolegama iz branše.

Naime, nakon Rastinog koncerta mnogi su negativno komentarisali to što je većinu pesama pevao na plejbek, a i ono što je bilo uživo, bilo je uz pomoć autotjuna. Seka kaže da tako nešto sebi nikada ne bi dozvolila, kao i da joj nije jasno šta je ljudima zanimljivo kod Raste.

– Pa ja samo izađem na binu sa svojim bendom i naravno da ću pevati uživo svoje pesme. Sa druge strane, na njegovom koncertu ne znam šta je ljudima bilo zanimljivo da vide i čuju. To ćete ipak morati njih da pitate.

Da li bi sarađivala sa Bubom i Džalom? Sa njima sarađuje dosta pevača.

– Mislim da ne bih. To nije moj fah, ali njima svaka čast, oni pune klubove i kod nas i po inostranstvu. Dosta ljudi ih voli.

Neko si na koga se ugleda dosta mladih devojaka. Ko je tebi inspiracija što se mode tiče, a poznato je da to pratiš?

– Ja bih volela da izgledam kao Monika Beluči. Ona je meni žena istinski lepa i ne bih se bunila da ličim na nju kada dođem ujedno i u njene godine. Pravi mi je primer kako jedna dama treba da izgleda, kako treba da se ponaša i oblači.

Tvoj suprug i ti često šetate gradom opušteno kao sav normalan svet, što nije slučaj i sa nekim tvojim koleginicama.

– Naravno, i uvek ćemo tako da radimo. Ja se ne foliram i neko sam ko se potpuno normalno ponaša. Evo, pravi primer je Zdravko Čolić, koji usred bela dana sedne u kafić u gradu kao sav normalan svet. A toliko je ime i takav umetnik.

Hoće li Jakov uskoro da dobije brata ili sestru? Koliko bi dece volela da imaš?

– To bismo morali da pitamo samo boga i nikoga više. Što se mene lično tiče, mnogo.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *