SEKS SA KOLEGOM? Pročitajte sanovnik erotskih snova!

Celu noć ste uživali u zagrljaju kolega, šefova, slavnih, nepoznatih, a sad je vreme da saznate šta to znači, kaže stručnjakinja za snove Lauri Loewenberg.

Stranac u krevetu
Pošto ste se probudili, ne sećate se ni njegovog imena. Nema veze. Jedino što biste trebali izvući iz ove avanture jest zaključak da vam nedostaje muške energije. U prevodu, trebalo biste da budete energičniji, jači, probitačniji…

Seks sa ženom
Možda vaša drugarica ima super cipele koje želite, a to je jedini način da ih se domognete. Šala. Heteroseksualne žene s ovakvim snovima imaju problem da pokažu svoju žensku, kreativnu stranu. Ili su možda trudne.
Dečko vas je prevario
Ne, ne morate odmah da sumnjate na svog dragog. Vrlo je verovatno da on nema drugu, nego trećeg. A on se, po svemu sudeći, zove posao pa se zbog toga osećate malčice zanemareno i zakinuto. Oprostite mu!

Goli u noći
Hodate gradom noću kad odjednom shvatite da na sebi nemate ni komadić odeće? Na vašem mestu zapitali bismo se šta vam je toliko povredilo čast, granice i integritet. I ne bismo se brinuli o tome šta drugi misle. Pa čak i ako ste goli!

Seksi posao sa šefom
Nažalost, ovaj scenario znači samo dve stvari: ili morate da naučite da se postavite na poslu ili dai malo organizujete život. Da, šefe!

Želite prijatelja

Erotski snovi u kojima se pojavljuje vaš najbolji prijatelj otkrivaju da podsvesno čeznete za nekim njegovim karakternim crtama koje vam nedostaju i da bi prijatelj trebalo to i da ostane.

Ponovno s bivšim
Povredio vas je, bezočno napustio baš kad ste bili najluđi za njim, pa šta sad radite s njim? Verovatno čeznete za nekim lepim trenucima koji vam nedostaju. I ruke dalje od mobilnog telefona!

Porno sa slavnim
Celu noć ste se ljubili s Robertom Pattinsonom i uživali u njegovim ugrizima. Hm, dilema je velika. Ili ste upravo pogledali neki njegov film ili stvarno želite da isprobate žestoki seks koji uključuje i zubiće.

Apsurdna mesta
Upravo ste se u zbornici poseksali sa svojim profesorom. Samo bez panike! Mnogo važnije od likova u snu je kakve osećaje u vama budi kulisa – nesputanost, nesigurnost, zabavu, ushićenje…

Akcija bez orgazma
Iako je ovaj scenario mnogo češći u muškim nego u ženskim snovima, on uglavnom upućuje na to da u stvarnosti imate neki nedovršen posao. Ili ste se prosto prerano probudili.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *