Seks za vreme menstruacije? To je nešto najbolje što mi se dogodilo!

Nekim ženama su grčevi, želja za slatkišima i veliki umor prve asocijacije na menstruaciju. Ali neke za to vreme posebno uživaju u seksu. Ovo su različita iskustva žena, a jedno je svima zajedničko – peškir im je tih dana nezamenljiv prijatelj.

Tad sam posebno napaljena

Obično sam mnogo napaljenija u vreme mentruacije nego inače. To je obično krajem ciklusa, kada je krvarenje mnogo manje. Ponekad moj muž želi da imamo seks kada mnogo više krvarim, ali obično se suzdržavamo.

Džejn, 28 godine

Smanjuje mi grčeve

Meni i mom veremiku uopšte nije važno da li imam menstruaciju. Uopšte ne pričamo o tome. Ali je zato seks vrlo prijatan. Koliko god nepraktično izgledalo, već imate prirodni lubrikant, a orgazmi pomažu kod grčeva. Mi samo stavimo peškir ispod sebe i posle uskočimo pod tuš.

Dženifer C., 32 godine

Tad ga jednostavno oralno zadovoljim

Moje menstruacije uopšte nisu obilne, pa mi se seks tada ne razlikuje mnogo od bilo kog drugog dana. Ipak, tih dana nemamo seks tako često koliko bih želela. A kako je moj partner vrlo darežljiv kada je oralni seks u pitanju, onda je ta dva-tri dana zadovoljim njega, ne očekujući povratnu uslugu.

Bet S., 25 godina

To je kao da se spremamo za operaciju

Seks u toku menstruacije imam samo kada me moj partner juri kao napaljeno kuče. I na to pristajem samo ako je poslednjih dana mog ciklusa. Ne podnosim samu pomisao da smo oboje prekriveni vaginalnom krvlju i da ispod sebe moramo da držimo peškir kao da se spremamo za operaciju. A onda dolazi i čišćenje…

Tesa B., 33 godine

Grudi mi ostanu živahne

Jedina dobra stvar moje menstuacije jeste upravo seks. Dobro, i to što to znači da nisam trudna. Raspoložena sam 24 sata, sedam dana u nedelji. Vlažnija sam nego inače, grudi su mi živahne sve vreme. A seka je spontaniji i mnogo vreliji. Osim postavljanja peškira ispod sebe, ako sam ja dole, ne radim ništa neuobičajeno.

Alex B., 26 godina

Izvor. Womenshealthmag.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *