Selaković novi gradonačelnik Beograda?

Bivši ministar pravde Nikola Selaković bi, tek pošto je stao na ludi kamen i svoju vernost obećao supruzi Milici Stojanović, mogao da dobije i važnu političku ulogu u Srbiji.

Kako dnevni list „Alo!” saznaje, on je najozbiljniji kandidat za novog gradonačelnika Beograda!

Prema našim saznanjima, funkcioner Srpske napredne stranke Nikola Selaković najozbiljniji je kandidat da sedne u užarenu fotelju gradonačelnika Beograda i da na tom mestu nasledi Sinišu Malog, koji, prema najavama premijera Aleksandra Vučića, neće još dugo obavljati tu funkciju.

– Selakovića su mnogi videli kao budućeg premijera, on će ipak biti novi gradonačelnik Beograda i tako zauzeti jedno od najvažnijih mesta u zemlji. Na njegov izbor niko neće imati primedbe jer je cenjen u stranci i uživa veliko poverenje lidera SNS-a Aleksandra Vučića – kaže naš dobro obavešteni sagovornik.

Prema njegovim rečima, zamena Selaković-Mali mogla bi da se dogodi odmah nakon završetka predsedničkih izbora u Srbiji.

– Realno je očekivati, a to je nagovestio i Vučić, da Siniša Mali neće ostati do kraja svog mandata gradonačelnik Beograda, da Selaković preuzme funkciju od Malog odmah nakon završenih predsedničkih izbora – kaže naš sagovornik.

Da bi Selaković mogao da bude novi gradonačelnik Beograda, nagovestio je i sam premijer i lider naprednjaka Aleksandar Vučić, koji je u intervjuu za jedan beogradski list, a na pitanje da li će bivši ministar pravde nakon predsedničkih izbora sesti u premijersku fotelju Vučić je odgovorio:

– On je mlad dečko, ima značajan uticaj i ugled u SNS-u, videćemo šta dalje. Imamo mi beogradske izbore i mnoge druge, ko zna šta će sve biti.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *