SERGEJ: SRBE TREBA JEDNOM GODIŠNJE BOMBARDOVATI!

Sergej Trifunović priziva bombe, smrt i razaranje za svoj narod i poručuje da Srbiju treba bombardovati jednom godišnje.

Glumac i blizak saradnik Saše Jankovića, iznerviran naslovima u novinama o bolesti glumca Nebojše Glogovca, kolektivno nam je poželeo novog „Milosrdnog anđela“, što je prema oceni sagovornika Srpskog telegrafa van granica zdravog razuma. Jer od NATO bombi je 1999. godine poginulo oko 2.500 nedužnih ljudi, oko 6.000 je ranjeno, a materijalna šteta procenjena je na čak 100 milijardi dolara.

Miroslav Medić, čiji je brat Siniša poginuo u bombardovanju RTS, za Srpski telegraf kaže da ga ovakve reči poznatog glumca strašno pogađaju.

U zemlji u kojoj se ubija dostojanstvo nečija bolest je samo kolateralna šteta novinskog naslova. Treba nas bombardovati jednom godišnje

– Sergeja cenim kao glumca, ali zaista ne razumem ovakve njegove reči jer nijedan razlog ne opravdava to da poželiš svom narodu ponovo takvu tragediju. Ja sam lično iskusio ogroman gubitak, a poginulo je i oko 2.500 ljudi, nevinih ljudi, žena i dece. Nikome na svetu ne bih poželeo da tako nešto doživi, a kamoli da opet prizivamo bombe na naše glave. Lično me vređa ovakav stav – kaže Medić za naš list.

Srpska kraljevska akademija upravo je zbog nevinih žrtava pokrenula inicijativu da porodice poginulih i povređenih pokrenu individualne tužbe protiv članica NATO. Jedan od članova akademije narodni poslanik Ljubiša Stojmirović kaže da nijedna normalna osoba ne može ni da pomisli, a ne da izgovori ono što je rekao Trifunović.

Branko Radun, analitičar
Sergej simbolizuje jedan deo naše elite koja smatra da smo najgori narod na svetu i da zaslužujemo sve najgore

– Nijedan razlog ne opravdava ovakve izjave. To su budalaštine koje samo mi Srbi možemo sebi da poželimo. To bombardovanje je ostavilo strahovite posledice, koje ćemo trpeti hiljadama godina.

Još oštriji bili su ostali sagovornici našeg lista koji smatraju da je Trifunoviću potrebna stručna pomoć. Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da je glumac nakon želje da mokri na grobu Aleksandra Vučića sada prevazišao sve granice.

– Ovde je svaki komentar suvišan, tu treba da se promeni diler. Ili da se konačno pošalje u Crnu reku na odvikavanje – kaže Glišić.

Objašnjenje ovakvih reči nije imao ni marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

– Njegove poruke treba da komentariše psihijatar, ja sam lekar opšte medicine.

Sergej Trifunović juče nije odgovarao na poruke Srpskog telegrafa.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *