ŠEŠELJ NA CRNOJ LISTI NEPOŽELJNIH SRBA U BIH! LIDER RADIKALA ODGOVARA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Juriću Mektića gde god da se pojavi u Srbiji!

U javnosti su se pojavile informacije da ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić priprema zvaničnu listu nepoželjnih osoba iz Srbije, kojima će biti zabranjen ulaz u BiH.

Beogradski mediji navode da bi na spisku mogli da se nađu poslovni ljudi, istoričari, književnici, novinari, ali i političari, među njima ministar odbrane Aleksandar Vulin, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, glavni urednik televizije „Hepi“ Milomir Marić i predsednik pokreta „Zavetnici“ Stefan Stamenkovski.

Vojislav Šešelj za ATV kaže da liste za njega nisu ništa novo i da se on već ima zabranu ulaska.

„Za mene to nije ništa novo jer su me svojevremeno ovi okupacioni funkcioneri stavili na listu zabrane ulaska i ta zabrana nikad nije ukinuta pa onda kad sam se vratio sa dugog službenog puta po EU neki muslimanski funkcioner mi je saopštio da mi je zabranjen ulazan na celom području BiH“, rekao je Šešelj za ATV.

On kaže da mu je drago što je i njegovo ime spomenuto i da mu je to dovoljan razlog da „juri Mektića gde god se pojavi u Srbiji“.

„Drago mi je što je Mektić pomenuo i moje ime sad praveći novi spisak nepoželjnih Srba, to će mi biti dovoljan razlog da jurim Mektića gde god se eventualno pojavi u Srbiji u narednom perodu pa da vidimo kako će se on ovde provesti“, kaže lider SRS.

Šešelj kaže da ga ovo ništa ne čudi jer je Mektić u proteklom mandatu radio protiv srpskih nacionalnih interesa.

„Tako da ako ga negde vidite javite mu da će se lepo ovde provesti kad ga se dočepam“, zaključuje Šešelj.

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić (SDS) demantovao je danas informacije o postojanju navodne crne liste nepoželjnih osoba iz Srbije kojima će biti zabranjen ulazak u BiH, prenela je Beta pisanje Klix.ba.

„To je najobičnija glupost i izmišljotina. Svi sistemi koji se zasnivaju na lažima i dezinformacijama mislim da nemaju svetlu budućnost“, ocenio je on.

Ministar bezbednosti BiH smatra da njegovi politički neistomišljenici misle da ga mogu slomiti u njegovim političkim stavovima. „Misle, ali to naprosto nije moguće“, naglasio je on za Klix.ba.

Izvor: Kurir.rs/ATV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *