Šešelj počeo sa prikupljanjem potpisa

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je  da je prikupljanje potpisa podrške njegovoj kandidaturi za predsednika Srbije počela veoma uspešno, da je juče prikupljeno 2.400, ali da je u mnogim opštinama bilo nemoguće zakazati overu potpisa kod notara pre utorka ili srede, saopštio je SRS.

On je danas kazao da je uveren da će radikali do ponedeljka uspeti da prikupe dovoljan broj potpisa za kandidaturu  –  najmanje 10.000 validnih potpisa.

Šešelj je rekao da je njegov cilj da se u kampanji pre prvog kruga predsedničkih izbora stalno politički sukobljava sa Vučićem, ali i da „eliminiše dva glavna suparnika za ulazak u drugi krug – Vuka Jeremića i Sašu Jankovića“.

On je rekao da „neće štedeti svoje protivnike“ i da će javno plasirati sve dokaze o njihovim nezakonitim radnjama koje uspe da pribavi i pozvao ih da to isto i oni učine kada je on u pitanju.

Kada je reč o drugom krugu, Šešelj je rekao da će tražiti podršku svih onih koji su protiv Aleksandra Vučića i dodao da će mnogo toga zavisiti od ishoda televizijskog duela, u kome je uveren da će ga pobediti.

Izvor: Beta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *