ŠEŠELJ POSLE OPERACIJE: Mogla je trajno da mi se ukoči faca!

Lider radikala Vojislav Šešelj uspešno se oporavlja od jučerašnje operacije, na koju je morao da ode zbog patoloških promena na žlezdama vrata. Iako je hirurški zahvat bio na osetljivom delu tela, Šešelj je samo nekoliko sati nakon buđenja iz anestezije raportirao Kuriru o svom zdravstvenom stanju.

– Dobro sam, čak odlično. Rano su me dušmani otpisali. Subjektivno se osećam odlično, nemam temperaturu i već sutradan očekujem da će mi dati da idem kući. Srećan sam što je ovako prošlo jer je postojala mogućnost da mi se ukoči faca, da mi se facijalni nerv ošteti i onda ne znam kako bi to izgledalo – ispričao nam je Šešelj i dodao da sad čeka patološku analizu jer postoji sumnja da izvađena cista može biti i metastaza.

Predsednik SRS operisan je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta u Beogradu, a na čelu ekipe koja je izvela taj zahvat bio je lekar Milan Romić.

O Šešeljevom zdravstvenom stanju javnost je izvestila i njegova stranka.

– Zahvat je izveden zbog patoloških promena na žlezdama vrata, a uzorci su predati na patološko-histološku analizu. Onkološko-hirurški konzilijum koji prati zdravstveno stanje Vojislava Šešelja po dobijenim analizama razmotriće dalji tok lečenja, sa stanovišta da li su promene na žlezdama vrata u sklopu osnovne bolesti ili su poseban patološki proces – navodi se u saopštenju SRS.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *