ŠEŠELJ ŽESTOKO ODGOVORIO JANKOVIĆU: Ubico! Na sudu ću dokazati da si ubica!

Saša Janković tužio je Informer zbog intervjua u kome ga je lider SRS Vojislav Šešelj osumnjičio da je špijun koga su službe zavrbovale zataškavanjem ubistva studenta Predraga Gojkovića (on je 1. aprila 1993. u Jankovićevom stanu upucan iz Jankovićevog pištolja)!

„Pored toga što su neistiniti, ovakvim navodima tužilac je predstavljen kao učinilac krivičnog dela špijunaže, različitih vidova korupcije, a istim navodima se i insinura da je tužilac na neki način odgovoran za smrt Predraga Gojkovića, iako protiv tužioca nikada nije ni vođen postupak zbog tih dela, niti je zbog istih ikada osuđen. Na taj način je povređena zabrana kršenja pretpostavke nevinosti“, piše u Jankovićevoj tužbi, kojom od Informera traži 500.000 dinara na ime odštete zbog pretrpljenog „duševnog bola“.

Vojislav Šešelj, na drugoj strani, ističe da je ogorčen time što Janković nije tužio i njega, jer bi se tada sreli u sudu gde bi izneo sve dokaze koje ima.

– Je*o mu pas mater, što i mene nije tužio?! Spreman sam na sudu da dokažem svoje tvrdnje. A njegova izjava na šabačkoj televiziji da je u Srebrenici počinjen genocid tek će ga skupo koštati. Krajnje je vreme da Srbija prestane da toleriše izdajnike poput Saše Jankovića koji priča laži o Srebrenici, Jelene Milić koja voli NATO pakt, Nataše Kandić koja je pripremala lažne svedoke za Hag, Sonje Bioserko i ostalih… Dosta je bilo praštanja za izdaju i lakomislenog odnosa prema izdajnicima – kaže Šešelj, i poručuje Jankoviću da će na sudu dokazati da je ubica.

– U stvari, odlično je to što vas je taj izdajnik Janković tužio. Samo mene predložite za svedoka i ja ću u sudu dokazati da je Saša Janković ubica. Imam čvrste, neoborive dokaze za to!

Izvor: Informer

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *