ŠEŠELJ ŽESTOKO UVREDIO BIVŠU PREDSEDNICU SRBIJE: „Nataša, ti si je.ačica“!!!

Šešelj i Mićićeva nastavljaju sa prepucavanjem!

Nakon što je na sednici Skupštine Srbije lider radikala Vojislav Šešelj bez ustezanja dobacivao poslanici LDP-a Natašu Mićić govoreći joj, između ostalog, da je „stolovača”, ona mu je poručila da on očigledno „nije zaboravio da ga je kao predsednica parlamenta u Đinđićevo vreme kažnjavala”. Šešelj joj, naravno, nije ostao dužan, pa je do detalja za naš list objasnio sve o nadimku koji joj je nadenuo.

– Šešeljevo ponašanje je dokaz da on i njemu slični nisu zaboravili kazne koje sam im izricala dok sam bila predsednica parlamenta u Đinđićevo vreme. Danas sam još uverenija da je to bilo ne samo ispravno već i neophodno – rekla je Nataša Mićić za jedan dnevni list.

Vojislav Šešelj na to kaže da on u Skupštini nije vređao Mićićevu niti pravio skandale, već je samo izneo istinu koju svi znaju.

– Ona jeste „stolovača“, i to svi znaju, rekao sam istinu. Nisam ja napravio skandal kada sam to rekao, nego je to njen skandal. Nataša Mićić je bila sudija u Užicu. Zaposleni u sudu su je zatekli u kabinetu predsednika suda na stolu kako je je*e presdednik suda. Noge su joj bile uperene ka plafonu. Tada su je svi prozvali „stolovača“. Zbog tog skandala je morala da napusti sud i da ode u advokate. To su sve činjenice. Ja to odavno znam i već sam pričao, pre nekih 15 godina ona me je tužila zbog toga – kaže Šešelj.

Podsećanja radi, u Skupštini je tog dana bilo burno i poslanica LDP-a Nataša Mićić je nakon dobacivanja lidera radikala Vojislava Šešelja zatražila od predsedavajućeg Veroljuba Arsića da joj omogući da postavi pitanje.

– Molim vas, gospodine predsedavajući, da radite svoj posao i da gospodina Vojislava Šešelja sprečite… Je l’ ovo slobodna zemlja, je l’ mogu ovde da se postavljaju pitanja normalno? Molim vas da radite svoj posao i da obratite pažnju na to šta se dešava u sali – rekla je Mićićeva.

Arsić je poslanici Mićić poručio da „radi svoj posao i postavi pitanje”.

– Ali pogledajte. Ne mogu da govorim jer on sve vreme govori dok ja pričam. I još me vređa – rekla je Nataša Mićić.

Ovim povodom oglasila se i Liberalno-demokratska partija, ocenjujući da je istup lidera radikala skandalozan.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *