SESTRA DARE BUBAMARE UHAPŠENA ZBOG DROGE: Pevačica u šoku!

Pevačica Dara Bubamara šokirala se kada je saznala da je njena rođaka Jelena Vilotijević Lalušić (27) uhapšena sa suprugom Mladenom Lalušićem (21) i još nekoliko osoba zbog sumnje da su se bavili uzgajanjem i preprodajom marihuane.
Pevačica je za Kurir izjavila da o privođenju svoje rođake ne zna ništa jer se trenutno nalazi u inostranstvu.

 

– Ja sad prvi put za to čujem. Jelena mi je sestra od tetke i bila mi je na koncertu u Areni nedavno. Mislim da su to izmišljotine! Ona je divna devojka, ima malu bebu, to mora da je neka greška! Ja trenutno nisam u Srbiji, putujem iz Nemačke u Austriju – napisala je u poruci novinaru Kurira Dara Bubamara.

Lalušićeva je, podsetimo, ćerka Kićuna Vilotijevića, koji je 1999. izrešetan u novosadskoj Ulici narodnog fronta ispred kafića „Kaskada“, a bio je označen kao vođa crnogorskog kriminalnog klana u Novom Sadu. Njen brat Filip Vilotijević (28) ubijen je u novembru 2015. u sačekuši kod Aleksandrovih salaša na Paliću. Jelenin suprug Mladen jedan je od najperspektivnijih srpskih automobilista. Pre nekoliko meseci njih dvoje su dobili sina, a imaju i stariju ćerku od dve godine.

– Jelena i njen suprug terete se da su bili glavni organizatori grupe i imali svoju mrežu dilera, koja je za njih radila, to jest prodavala narkotike. Taksista koji je uhapšen kad i oni bio je glavni za prevoz narkotika. Oni su sve to tako dobro organizovali i isplanirali da niko nikada ne bi pomislio čime se muž i žena bave – rekao je za Kurir izvor iz istrage.
Dan pre nego što su pali Lalušići, prilikom pretresa jednog stana u Novom Sadu pronađeni su oprema za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima, lovačka puška i manja količina narkotika. Sutradan je novosadska policija na Iriškom vencu, prema odmaralištu Zmajevac, pronašla sakriveno u žbunju 16,2 kilograma marihuane, 4,5 kilograma ekstazija i 10 ručnih bombi M75.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *